Лъсна голямата лъжа на Божков

0
2524

Череп лъжлив, ако си дал такива пари, щеше да събереш 134 милиона лева, разкри го Цветомир Найденов

Поредна лъжа на бившия собственик на Левски и беглец от българското правосъдие след 18 обвинения Васил Божков излезе наяве благодарение на една от мишените му Цветомир Найденов. Бизнесменът разкри разминаване във версиите на Божков по повод плащането на подкупи и го изобличи за неплатени 700 милиона лева на държавата.

Ето поста на Найденов в социалните мрежи.

Четиво САМО за дебили :

ВКБ – Черепа твърди, че бил дал 67 млн лева подкупи на БМБ, ВИГ и не знам кой още, за да открадне 700 млн лева. Череп лъжлив, ако си дал такива пари, от съдружниците щеше да събереш 134 млн лева и твоите 51 % да ти излезнат без пари.

Ако си дал 67 млн лева за да ти върви далаверата, защо ВИГ да сменя 3 председателя на Комисията по хазарта от 2018 г насам. Ако си върви далаверата, защо да вкарва нови хора, които могат да изнесат информация? Новите могат да пропеят случайно, старите могат да пропеят целенасочено от реваншизъм.

Ако си дал 67 млн на ВИГ, понеже част от нашите сигнали бяха адресирани до него и подопечната му НАП, защо ВИГ би сезирал АДФИ и НАП да те проверяват, че и да излязат доклади уличаващи те в кражба на 700 млн лева такси ?

Ако си дал 67 млн лева защо в интервюто ти за Свободна Европа твърдиш, че си плащаш всичко точно. Защо по Божков ТВ ти твърдеше, че всичко ти е точно с таксите/данъците за хазарт? Защо в съда всичките ти хазартни фирми обжалват решенията, че дължиш пари ?
Защо самият ти, Череп лъжлив, се изкефи на решение на съда в полза на Еврофутбол за отнетия лиценз? Нали си плащал рекет, за да плащаш по-малко такси? Кое е вярното?

Има САМО два варианта, Череп !

Или си плащал рекет и по-малко такси, или не си плащал НИЩО и си хванат по бели гащи! Ти в съда твърдиш, че си хванат по бели гащи… а на идиотите казваш, че си плащал рекет. Типично в твой стил. Лошото за теб е, че ние ти го познаваме.

blitz.bg

 

 

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.