Любовен хороскоп за 15-21 февруари 2016

0
1185

Пълнолунието в знака на Дева ще накара някои от представителите на зодиака да обърнат повече внимание на работата и по-малко на любовта. Меркурий, Сатурн и Уран също ще окажат влияние върху всички въпроси свързани с взаимоотношенията.

В края на седмицата недоразуменията ще могат да бъдат изгладени. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица ще бъдете заети предимно с работа, затова не очаквайте много фойерверки в сектора на любовта. Ако има нещо голямо, което планирате и е свързано с кариерата ви, отдайте му се. Любовта оставете за уикенда, когато може да се отдадете на любимия човек и да се реванширате към него.

Телец

Пълната Луна през тази седмица ще попадне във вашия сектор на любовта. Някои от вас ще видят истинската страна на взаимоотношенията с половинката. Възможни са раздели или затвърждаване на духовната връзка с половинката. Знайте, че Вселената е на ваша страна.

Близнаци

През последните дни Сатурн се движи през вашия седми дом на ангажираността. За щастие тази седмица, ще се свърже красиво с Меркурий, която е планетата на комуникацията. Разговорите с партньора ви ще бъдат изпълнени с повече смисъл и ще откриете нови възможности за връзката. Насладете се на моментите заедно.

Рак

Вашият коз тази седмица ще е възможността ви да общувате с по-голяма яснота. Ето защо, ако има въпрос, който искате да обсъдите с половинката ви, сега е моментът. Ще вземете решението заедно, като двойка. Любовният климат ще направи времето, прекарано заедно приятно, а това ще ви помогне да се преоткриете един друг.

Лъв

Романтиката ще продължи да бъде част от живота ви и през тази седмица. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, възможно е взаимоотношенията ви да прераснат в нещо красиво. Сериозна връзка, общо съжителство… Очакват ви приятни моменти.

Дева

Пълнолунието през тази седмица е във вашия знак и това ще ви направи по-емоционални. В резултат всяка дреболия ще ви провокира и това може да породи конфликти с половинката ви. За щастие след неделя, любовният климат ще се нормализира. Дотогава внимавайте с думите и действията си.
Везни

Меркурий се движи през вашия сектор на романтиката и любовта ще бъде водеща през тази седмица за вас. Разговорите с половинката ви ще бъдат силни и позитивни. В четвъртък е възможно да вземете важно решение заедно.

Скорпион

С много емоции ще бъде изпълнен социалният ви живот. Пълнолунието ще окаже влияние върху приятелствата. В резултат, ако търсите своята половинка, има голям шанс да срещнете някой специален. В неделя благодарение на Слънцето и Нептун нещата в любовта ще започнат да се нареждат, както за обвързаните, така и за самотните.

Стрелец

Предстои ви първа среща с някой специален за вас човек. Очаквайте завладяващи разговори, от които ще имате усещането, че сте се познавали цял живот. Ще откриете много общи неща помежду ви. Отдайте се на емоциите и следвайте събитията.

Козирог

Ако се намирате в сериозна връзка, тази седмица може би ще планирате пътуване, за което отдавна мечтаете. Не са изключени конфликти помежду ви. Прошката и добрата комуникация са най-доброто изцеление за връзката ви.

Водолей

Интимността ще бъде основна тема тази седмица. Той или тя може да направи нещо, което да предизвика усещане за несигурност. Ако това се случи, останете за кратко време сами със себе си, помислете добре и след това споделете вашите усещания с половинката ви.

Риби

Динамична ще бъде седмицата за Рибите. Пълнолунието ще хвърли светлина върху любовния ви живот. Ще блеснат недостатъци, но не забравяйте, че не бива да сравнявате вашата връзка с други връзки на двойки в обкръжението ви. Ако се сравнявате, само ще се почувствате зле.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук