Майка забеляза нещо нередно в позата на бебето си и с една СНИМКА спаси живота му

0
842

Упорита майка спаси малкото си момиченце от смъртоносна болест, пише „Дейли мирър“. Британката Кей Парсънс забелязала, че дъщеря й непрекъснато накланя главата си надясно. 

Притеснена, жената отвела детето си на преглед в болница. Лекарите прегледали малката пациентката, предположили, че накланя  главата си, защото е спала в неудобна поза и е разтегнала някой мускул, и я пуснали да се прибира вкъщи. Кей обаче не приела обяснението на медиците. Тя започнала да снима дъщеря си, за да докаже, че с часове ходи и си играе с наклонена към рамото глава.

Първият знак бил странната поза на глава, който продължил около две седмици.След това се появили и други симптоми –  повтарящо се гадене, повръщане и некоординирани движения при ходене.

 

„Започна да й става лошо по веднъж на ден, а след това забелязахме, че се люлее, докато върви“, добавя младата майка.

Британката взела детето си и отново отишли в болницата. След като показала снимките на медиците, те решили да направят нов преглед на момиченцето и той показал страшната истина – детето имало агресивен мозъчен тумор от трета степен.

 

„Лекарите смятаха, че дъщеря ми спи в неудобна поза и затова главата й е наклонена на една страна, но се оказа, че има мозъчен тумор“, разказва британката.

От този момент на малката пациентка са направени 13 операции, след които е минала няколкомесечен курс по химиотерапия.

В момента ракът е отстъпил и момиченцето се възстановява след агресивно лечение. Благодарение на бдителността на майката, детето е спасено. /jenata.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук