Мара Отварачката хукна по манастири да спасява брака си

0
868
Мария и любимият й Християн Гущеров решиха да скрепят разклатения си брак с културни развлечения. Напоследък, вместо да киснат нонстоп по кръчмите и да се отегчават над чашите и чиниите, предприемчивото миньонче откри нова рецепта – помъкна мъжа си по църкви и манастири.Не е много ясно дали милионерът е очарован от идеите на жена си, но пък не я оставя сама в културните й разходки. В събота семейството бе на разходка в двора на Боянската църква, пише столичен всекидневник. Леко отегчен, Християн следваше малката Марая и майка й. Певачката не забелязваше липсата на интерес у мъжа си и любопитно оглеждаше старините в огромния двор, като не пропускаше да прочете всеки каменен надпис на дъщеричката си. Момиченцето послушно вървеше за ръка с майка си.

За да научи всичко за един от най-старите ни храмове, Мара отварачката нае и екскурзовод, който се стараеше максимално да покаже всичко на богаташкото семейство и разпалено обясняваше подробности около живота на църквата. Мария попиваше всяка дума, за разлика от съпруга си. Посетителите на храма обаче бяха стъписани, когато заедно със семейството от два черни джипа „Ланд Роувър“ изскочиха и двама едри охранители. Единият застана пред самия вход към църквата, а другия бдеше пред вратата на стария храм, докато звездното семейство разгледа древната постройка отвътре.

Въпреки че Мария знае как да пали искрите на мъжа си, от доста време семейството е пред разпад заради изневери. На мястото на предишната буйна страст сега се е настанила типичната семейна рутина и досада. Този път обаче незнайно защо амбициозната заралийка е решила, че вместо да се разхожда гола пред Християн и да го примамва със секс хитринки, може да търси сближаване с културни развлечения. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук