Мащабна операция „Мулен Руж“ скова Банско! Има арестувани

0
107

Ченгетата погнаха жриците на любовта и техните сводници, както и таксиметрови шофьори

Тази нощ в Банско гъмжеше от полиция. Ченгета провеждаха мащабна операция „Мулен руж“. Операцията е насочена срещу проституцията в някои от нощните барове в курортния град, уточнява struma.com.

Момичета, които уж работят в баровете са жрици на платена любов, работещи на повикване и обслужват клиенти на заведенията и хотелите.

За целта се използват таксиметрови автомобили, чийто шофьори също са обект на проверката. Шофьорите се използват като прикритие на истинските сводници.

В проверката освен полиция участват и служители на НАП и противопожарната служба.

Според източници от разследването, ченгетата са влезли в пет от нощните клубове, изгонили са клиентите и са започнали пълен тараш.

Много бързо новината за масовото присъствие на полицаи по клубовете се разнесе из курортния град и предизвика истинска паника сред нощните заведения и ресторанти, част от тях незабавно затвориха, за да не попаднат под прицела на проверяващите, съобщиха запознати.

Има арести. Операцията е определена като „Мулен руж“ по подобие на няколко такива акции, провеждани в Банско, които завършваха с масови арести на нощни труженички и техните сводници в еротик баровете.

Автор: БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук