Мира Добрева потроши златен джип за 100 бона

0
203

Пешеходка в последните дни е тв водещата Мира Добрева, която неотдавна катастрофира с чисто новия си джип. Лъскавото беемве на журналистката било на ремонт, който щял да ѝ излезе прескъпо. Виновни в случая обаче нямало, защото инцидента Мира предизвикала сама. Очевидно шофьорските ѝ умения не са на ниво и на пътя тя е опасна дори за самата себе си. Водещата сама призна, че е смазала ламарините на колата си, пред приятелите си в социалните мрежи.

Не обръщам никакво внимание на предупрежденията за тройно критични дни, магнитни бури или слънчеви изригвания. Подминавам оплакванията на един или друг, че днес не му е ден, затова не е станало едно или друго. Физическите, емоционалните и интелектуалните си ритми съм възложила като задачка единствено на себе си. Никога не упреквам някого или нещо, ако не ми провърви. Днес обаче трябва да дойде отнякъде обяснение за този шантав ден, който започна криво и завърши още по-криво, като… ударих колата си. Гледам нагънатата ламарина и се питам какво му е на този ден? Някой има ли идея?!“, ожали се Мира.

Тя бе снимала само страничната врата на колата си, която се е вдлъбнала жестоко навътре от удара. Не е ясно дали луксозното беемве в златист цвят е все още на лизинг, или тв звездата си го е купила в кеш, но запознати издават, че струвало около 100 хиляди лева. Не е тайна, че чаровната журналистка е голям почитател на германския автомобилен гигант и напоследък се качва зад волана само на последните модели на марката. Златоградската амбиция работи в държавната телевизия срещу скромна заплата, но от много години се радва единствено на расови автомобили, които се говори, че съпругът ѝ Жоро Торнев ѝ купувал, за да я омилостивява след забежките си. В последните няколко месеца обаче Мира и Торнев отново са в обтегнати отношения и пак преживяват криза на брака.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук