Мишлета в действие! Бившия шеф на Гранична полиция и съветник на президента Първанов стана “протестър” за нова служба!

0
14

Куцо, кьораво и сакато реши да се реабилитира пред “Отровното трио”, надничарите от „Дай, България“ и хората на Мая Манолова. На все по оредяващия протест в столицата бе забелязан, острието на президента Първанов и бивш шеф на Гранична полиция, Валери Григоров.

Същия беше изгонен от системата, заради съмнения в зависимости и корупция, а от известно време се подвизава като коментатор на каишка в медиите на ДС величието Агент Академик, известен днес като Огнян Стефанов.

Същият е чут да говори с един протестиращите – “коя врата на бившия партиен дом до къде води. Вместо да вика с другите, Валери Мишлето както е известен в системата, коментирал с другите протестъри дали вратата срещу МС е за зала България. Другите му терзания били дали тази на паркинга срещу БНБ е служебен вход на Дондуков и е официалния вход”. Не е чут целия разговор, но става ясно нивото и биографията на “оставкаджиите”. Старото палто явно пак цели да се закачи някъде и протестите са идеалната схема за това.Такива ли трябва да бъдат лицата на протеста, питаме ние?

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.