Млад социалист сам победи пет структури на БСП!

0
150

С голяма изненада разбрахме за едно политическо чудо, случило се двадесет и четири часа преди публикуването на този коментар. Чудо – напълно нереално за човешкия живот, но естествено за българската политика. Червените политически трупове на югозападна България възкръснаха! Да ни пости Бог за ползването на последната дума в миналото изречение, ама тя най-ни звучи точно.
Видите ли, група екс партийни величия написали „кърваво писмо“ до лидера на БСП – Корнелия Нинова, искайки й оставката и оставката на областното ръководство. Не друго, ами и някой лев подхвърлили на две-три медийки да ги изкарат жертва. Статии от типа „Лидери на БСП в Пиринско с писмо до Нинова: Загубата на вота изисква поемане на отговорност!“ и изложения от рода: „В последните месеци преди изборите Националният съвет на БСП допусна серия от груби стратегически и политически грешки…“ ни карат направо да се разсмеем.
Писмото е адресирано от някакви „лидери“ на партийните организации на столетницата от БСП Благоевград, БСП Кресна, БСП Якоруда, БСП Симитли, БСП Банско, БСП Петрич….. Техните позастарели медийни съветници, явно прочели „Изкуството на войната“ на Сун Дзъ, ползват старата тактика – нападението е най-добрата защита. Ние от Топ Преса пък ще кажем – цапат ги със своите собствени л…а.
От това писмо най-важното, което разбрахме е, че имало структури на БСП в общините Симитли, Петрич, Якоруда… Това си е новина! До сега не бяхме чули нищо за тях. В Благоевград от срам и позор не издигнаха свой човек за кмет, а сложиха независим, знаейки че никой не ги брои за слива, ама айде и тях ще приемем, че били „структура“… Та тези хора искат оставката на Корнелия Нинова заради – забележете – „слаби резултати“. Искат оставката на областното ръководство заради „тежката загуба“. Някои „по-меки“ лидери, като този в Якоруда, дори не се допитал до структурата си, а просто изпълнил заръката на колегата си от Банско, с който са в една душевност и подкрепил писмото за загубата.
Коя загуба бе, другари? Вашата ли? Да дадем пример червения ви войвода Любен Милев, зад който застанаха всички тези „структури“ – Петрич, Симитли, Якоруда, Кресна и др. Милев го подкрепи и цялата местна власт на Благоевград, барабар с Костадин Паскалев, видни общественици, шефове на читалища, управители на фирми, които изпълняват обществени поръчки в областния град. Дори ченгето Милев застави своята организация да номинират само него – нещо, в пълен разрез с демокрацията. И всичко това беше отвято от един млад социалист – Богдан Боцев. Един млад мъж от Гоце Делчев изкара повече гласове от пет общински структури и един областен град, взети заедно. Ето ви колко струвате. И ето кой е реалният губещ! И, да, БСП загуби, но заради такива като вас. Некадърници и продажници! В областта БСП има около 3500 члена на партията, и три момчета от Гоце Делчев – Боцев, Мишев и Харисков получиха 90 процента от това одобрение. А кажете от къде са гласовете за Милев? От ДСБ – Благоевград, които са на хранилка в общината? В Якоруда за всички е ясно, че ръководството е подвластно на местната власт, в Петрич всички роднини на лидера Капитанов работят в общината, назначени от ГЕРБ, в Симитли – БСП на практика няма, а в Кресна – ГЕРБ почти обърна мача, при положение, че беше червена община.
Ха сега кажете чия е загубата и кой наистина е виновен за катастрофата на БСП? Май виновните плюят виновните или иначе казано – червените политически трупове искат да довършат последните останали живи социалисти в югозапада! Ето кои са явните виновници за тежката загуба на БСП – продажниците. Тези, които с години търгуват с името на партията и богатеят за нейна сметка. Това е причината лидерът Нинова да не подава оставка – защото знае истината. Ние от Топ Преса я призоваваме да не я премълчава. Продажниците – ВЪН и в БСП нови и ефективни лица. Оставка за провалените и успех на успешните.
Вън търговците от партията!

Топ Преса

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук