Мраморен блок премаза работник!

42-годишен мъж е починал във врачанската болница, след като е бил премазан от огромен мраморен блок. Около 11.30 ч. в спешното отделение на МБАЛ-Враца е транспортиран Пламен Петков – служител във фирма за обработка на скално-облицовъчни материали, съобщава „Конкурент“.

Мъжът е бил в изключително тежко състояние. Веднага е бил настанен в отделението по реанимация, но въпреки усилията на лекарите малко по-късно е починал. Петков е бил премазан от тежащ близо 800 килограма мраморен блок.

Обектът на фирмата се намира в Западната промишлена зона на Враца. Огледът на мястото на инцидента продължава. Инспекцията по труда също извършва проверка.

От фирмата-собственик отказват коментар. 


Facebook коментари

comments

loading...
СПОДЕЛИ
предишна статияОще уран във водата след Хасково!
Следваща статияИзвънредно в DAILYPRESS.bg! ШОК: Непълнолетен бежанец насилил 5-годишно дете!
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на "новата" българска журналистика. Той е първият представител на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително. Тодор Стефанов е бивш главен редактор на Информационна агенция "Скандалните Новини".

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here