Мъката е огромна, една беда никога не идва сама. Смъртта скова семейството на Нана Гладуиш

0
Нана Гладуиш не вярва в магии и прокоби, но не може да отрече, че е напълно възможно нещастните събития, които се случва в семейството им, да са причинени от нечисти сили.

Водещата на „Съдебен спор“ два пъти води нелека битка с рака на гърдата, а неотдавна претърпя и операция за отстраняването на яйчниците, след като се оказа носител на генна мутация, която предразполага към появата на тумори.

Междувременно сестра й също бе диагностицирана с метастазирал рак от яйчников произход в ретроперитонеума и в главата, където я оперираха.

Бащата на Нана, Стефан Стефанов, капитан далечно плаване, умира от рак на белите дробове на 25 септември 2007 г. Смъртоносното заболяване отнема на Гладуиш и баба й, която се пренася на онзи свят след неравностойна битка с рак на яючниците. Нейн братовчед не успява да се пребори с неходжикинов лимфом, а една от близките й приятелки, Марияна Низамова-Маня, я напуска по същата причина.

Оказва се, че тумор е имала и майката на Нана Гладуиш.

„През 2012 г. я оперираха от доброкачествен тумор в мозък. След това се разболя от Алцхаймер. Майка ми е с много тежък Алцхаймер, със сестра ми сме си само двете. Нямаме друг от семейството. Мама вече не ни познава. Ситуацията е много тежка“, призна в интервю пред „Лов Стайл“ Нана Гладуиш.

И ако си мислите, че повече нещастия и злини няма накъде да сполетят водещата, грешите. „Дори кученцето ни почина от тежък лимфом. Аз съм интелигентен човек и не ми се иска да вярвам в прокоби, но желая да отида на една фамилна констелация за кармата. Въпреки, че съм скептично настроена, наистина в нашето семейство се случват някакви неща и взех да се замислям дали управлявам живота си добре. Задавам си екзистенциални въпроси, търся причинно-следствени връзки, може би наистина в рода ни има някакво натрупване“, смята Нана, пише Пик.

Сестра й вече е в ремисия, но тя ще разбере дали е в същото положение на 1 юли, когато е на преглед в Израел.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.