Най-младият рапър в България G – Георги Байрактарски пред Топ Преса: Няма да правя нещо от което след 3-4 години да ме е срам…

0
10673
G – Георги Байрактарски

Топ Преса със сериозно участие на първият South-West Hip-Hop Fest

Най-младият рапър в България G – Георги Байрактарски, който е само на 10 години дебютира на сцената на Elysium Club. Поканата е отправена от организаторите So Fresh Еntertainment. Във феста ще вземе участие и бащата на G, първият солов рап изпълнител в България, Айс. Той е известен повече, като г-н Байрактарски покрай работата си  в най-голямата югозападна медия Топ Преса. Очаква се Айс да изпее легендарната песен „Ден След Ден“ от 1995 год. Гого или G, ще изпее „ЕжедневиЕ“ първата песен на баща си от 1990 год. Малкият Байрактарски е известен с авторската си онлайн поредица „Малките новини“, които се излъчват по Top Presa TV. Започнати са и снимките на видео клипа на 10-годишният ръпър  в който  зрителите могат да видят уникална Chevrolet Impala от 1959. 

Срещаме ви с най-младият рапър в България…

Гого, какво е чувството да знаеш че ти предстои участие в  South-West Hip-Hop Fest на сцената на Elysium Club?

– Чувствам се страхотно, чакам с нетърпение… Е, има и малко сценична треска но мисля, че няма да има проблем. Аз и друг път съм имал изяви пред публика но нощен клуб си е друго. Сега си тренирам песента вкъщи… За Коледа получих подарък, нов микрофон и страхотна уредба… имам си и осветление наподобяващо това в клубовете и си правя мини партита с приятели.

Не те ли притеснява това, че там ще има и доста популярни имена от бранша?

– Като гледам постера, то баща ми е най-известния въпреки, че от много години не се занимава с музика. А като се замисля, то и аз съм си достатъчно популярен от „Малките новини“. Не ми е цел… знам много добре, че в България няма шоубизнес  и нямам големи очаквания. Правим го просто за забавление.

Тоест нямаш амбиция да правиш кариера, като рапър?

– То пък нали са много кариеристите в България 😉 Ако правя нещо то ще бъде стойностно, аз знам, че имам подкрепата на баща ми, на моите хора от Топ Преса. Какъв по голям PR-от нашата медийна група. Има  вестници, сайтове, стотици партньори… Имаме си студио, техника колкото искаш… камери, дронове…  Имам го и желанието, но какъв е смисъла? Да стана известен, за да ме мразят хейтарите, да говорят зад гърбът ми? Незнам… не знам дали искам това… но има време все пак, аз съм само на 10 години. Аз ще правя хубави песни, няма да се изложа, няма да правя нещо от което след 3-4 години да ме е срам…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук