Най-разголеното предизвикателство в мрежата за всички времена! Жени си стискат гърдата във формата на сърце и публикуват СНИМКИ (18+)

0
1948

Китай е страната, която никога няма да се измори от странните телесни трансформации на своите жители. Сега нова мода завладява жените в социалните мрежи – тя се състои в това, представителките на нежния пол да си стиснат една от циците във формата на сърце и да публикуват снимка в мрежата.

  Към момента модното течение е събрало над 2 милиона лайка в китайския вариант на Туитър – Уейбо. Истерията с циците започна само седмица, след като потребителите правеха възли с пръстите си, за да покабжат колко еластични са те. Очевидно, предизвикателството „цица във формата на сърце“ е започнало в началото на седмицата, когато домакиня на „лайв“ е направила „трика“, за да привлече повече фенове. Някои от потребителите твърдят, че само по-надарените жени могат да се справят с предизвикателството.

„Честно казано, жените с малки гърди не могат да си ги стиснат във формата на сърце“, казва потребител на Уейбо. Снимки на някои от участничките дори са били изтрити от властите заради твърде еротичния си характер.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук