Нинова: Вярвам на членовете на партията

0
6

Община Тунджа е модел на социалната община с грижа за хората, подчерта лидерът на БСП

Поздравявам партийната организация за силата, енергията и резултатите на президентските, парламентарните, европейските и местни избори в последните четири години. Четири избора- и в четирите БСП е първа сила в общината. Това заяви в Тунджа пред делегатите на отчетно – изборната конференция председателят на БСП Корнелия Нинова.

Тя поздрави кмета Георги Георгиев и екипа му.

На национално равнище ние се стремим да сменим паралелната държава със социална, но вие вече сте изградили социалната община – безплатни детски градини за 600 деца, безплатно хранене на 1300 ученика и 1700 възрастни, цялостна политика с грижа за хората, коментира Нинова.

По време на конференцията лидерът на БСП е отговори на редица въпроси за прекия вот за председател и предстоящите партийни събития.

Стана ясно, че тази година срещата на Бузлуджа на 1 август ще е с по-малко хора заради коронавируса, но по думите на Корнелия Нинова, пак социалистите ще бъдат заедно на историческата поляна.

„Вярвам на вас, членовете, за провеждането на прекия избор. Гласувайте! Партията – това сте вие. От вашето решение зависи как ще продължи напред БСП и България“, категорична е Нинова.

Заедно с председателя на БСП, в конференцията в Тунджа участваха зам.-председателят на НС Кристиан Вигенин и Николай̆ Пенев – депутати от района, както и областният председател на БСП – Ямбол Митко Андонов и политическият организатор Пламен Червеняков.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.