Огромна група общественици, интелектуалци и спортисти в Ямбол застанаха зад кандидата за председател на БСП Корнелия Нинова

0
134

 

„Моята позиция е ясна – четири години се боря срещу задкулисието и безпринципните договорки за лична облага, пари и власт“

Кандидатът за председател на БСП Корнелия Нинова бе посрещната в Ямбол от председателя на общинската организация Катя Георгиева и социалисти от Ямбол, Тунджа, Стралджа, Болярово, депутатите Кристиан Вигенин и Николай Пенев, председателката на инициативния комитет в нейна подкрепа Мариета Сивкова, в който членуват над 50 общественици, интелектуалци, спортисти, учители от Ямболска област, както и от Иван Иванов – председател на Конфедерацията на обществените организации в сигурността и отбраната, и всички регионални представители на конфедерацията от цялата страна, съобщиха от екипа на Корнелия Нинова.

В препълнената зала Нинова благодари за огромната подкрепа в надпреварата за председател на БСП и заяви: „12 септември е ключова дата за БСП, но може да се окаже ключова и за България. Сигурна съм че много партии и други сили чакат с интерес какво ще се случи при нас – ще продължим ли да бъдем категорична опозиция на мафиотския модел на управление, както досега или ще се изкушим да му станем присъдружни в експертен кабинет за пет месеца, за да го спасим. Чрез избора на председател вие социалистите решавате това“.

„Моята позиция е ясна – четири години се боря срещу задкулисието и безпринципните договорки за лична облага, пари и власт. Благодарение на тази политика и заедно с всички вас, вдигнахме партията на крака. Мисля да продължавам така. Какво предлагат другите кандидати по този въпрос не знам, но знам, че вие сте честни хора и ще отсъдите мъдро“, каза Корнелия Нинова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук