ОТ СЕГА: БЪЛГАРИЯ СПРЯ! ИЗЛОВИХА МНОГО ВАЖЕН ЧОВЕК В ДЪРЖАВАТА ДА ИЗВЪРШВА НАЙ-ГНУСНОТО С ДЕЧИЦАТА НА СЪСЕДИТЕ!

0

Пловдивски военен е блудствал с двете малолетни дъщери на свои приятели и съседи. Момиченцата са едва на 8 и 11 години.

Потресаващият случай беше разкрит от управителя на фондация „Джендър алтернативи” Милена Кадиева, която представи проект за борба със с*ксуалното насилие, съобщиха marica.bg и „24 часа“.

Семейството с насилените деца живеело на първия етаж в блок в близко до Пловдив село, а военният имал апартамент на горния етаж. Двете семейства били много близки, често някой от възрастните гледал всички деца.

Военният се възползвал от доверието на момиченцата и в един от случаите, когато трябвало да се грижи за тях в дома си, ги накарал да се съблекат. Той има син с увреждане и за да им покаже, че това, което иска от тях, е нормално – съблякъл и него. Казал, че това са „нормани отношения между възрастни и деца“. После блудствал с дъщерите на съседите си.

За действията му се разбрало, след като една от тях разказала на родителите. Те се надяват вината му да бъде доказана и той да бъде осъден. Със случая вече са се заели полицията и прокуратурата, информирани са и социалните служби.
Повече информация за насилника обаче не беше обявена.

За последната седмица в „Джендър алтернативи“ са подадени 4 сигнала за с*ксуално посегателство над малолетни, уточни Кадиева. Два са за изнасилване, а другите – за блудство. Жертвите ще бъдат разпитани в специализираната Синя стая в Съдебната палата. За последните 5 г. там са дали показания 112 деца, като в 83% от случаите става въпрос за сексуални престъпления.

bradva.bg

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.