Пандизчии към изнасилвач педофил: С теб ще си играем на чичо доктор!

0
1484

Каквото си направил на детето си, това ще ти сторим и на теб. Ще си играем на чичо доктор! Подобни люти закани се отправят от пандизчии от Варненския затвор към 44-годишния строител от Каолиново, който бе спипан да изнасилва собствената си дъщеричка. Зад решетките бързо се разнесъл слухът за гнусната случка, а както е известно, дори престъпниците не понасят извергите, посегнали на деца, камо ли на собствените си, пише в. България днес.Гюнайдън все още е в предварителния арест, но ако се стигне до присъда, е много вероятно той да бъде пратен именно в затвора във Варна. За тамошния пандиз хора, които излежават присъдите си, преди време разкриха страшни неща. Според Христо Георгиев – Ицо Тополския, който бе част от групировката „Монопола“, и съкафезника му Йордан Йовчев зад стените педофилите били мачкани, като им се навирали лопати и метли отзад. Тополския тогава внесе още конкретика: „бързовари в гъ*а и тем подобни“.

Не само зад решетките във Варна, но и в Каолиново случаят е обсъждана тема. Хората в градчето са настръхнали и се заканват на Гюнайдън. Точно преди седмица той бе заловен от жена си Олга да блудства с 8-годишната им дъщеричка Симона. Тя се прибрала неочаквано по-рано от работа. Пред блока им в центъра на Каолиново срещнала по-голямата си дъщеря Галина. Тя й казала, че баща им е вкъщи заедно със Симона. Първо бил пратил Галина да му вземе цигари, а когато тя му ги донесла, отново я пратил навън с думите: „Ти иди да си играеш, ние със Симона имаме работа.“ Майката веднага се качила в апартамента. Чула хлипането на 8-годишното дете от едната стая на панелния апартамент, но вратата се оказала заключена. Олга започнала да блъска и да вика и накрая отворил Гюнайдън. Казал, че си играли с малката и излязъл. Олга видяла, че момичето е плакало и започнала да го разпитва. Отначало то не искало да говори, но накрая казало, че баща й е правел с нея гадни неща. Тогава Олга отива в полицията и подава жалба. Ченгегата веднага арестуват Гюнайдън. От последвалите разговори с детето и направените съдебни експертизи става ясно, че с момиченцето е правен анален и орален секс. Все още не е ясно дали това се е случило само в този ден или извратенякът отдавна е посягал на детето си.

Олга и двете момиченца в момента не са в Каолиново, а са пратени в социален център в Нови пазар. Директорката на СОУ „Георги Стойков Раковски“ Грозданка Марчева обясни, че не знае дали хлапетата днес ще тръгнат на училище. Каката трябва да продължи в седми клас, а малката в трети.

„Търсим майката, но не успяваме да се свържем. Ако съответните органи преценят, че пострадалата може да продължи да учи, ще положим специални грижи. Имаме педагогически съветник, който ще работи с детето, а отделно ще бъде назначен и специален екип, който да му обръща внимание“, заяви Грозданка Марчева./БЛИЦ

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.