Петков взриви ефира с култов бисер за Слави, готви се да съди нов известен политик

0
196

По думите му втечненият газ, за който е преговаряло правителството му, е бил на много добра цена

Всяко шоу си има неговото време. Шоуто, което Слави се опитва да прожектира на българите, вече е стар сезон. Стига нови строеве и чупене на структури. Слави и неговото шоу трябва да останат в миналото.

Това заяви в ефира на bTV бившият премиер и съпредседател на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

„Това е евтин трик да се опитват да бъдат на вълната на някаква нова популярност. То е като с лъжливото овчарче. Един път, втори път, трети път. Не мисля, че някой вече го взима на сериозно“, заяви Петков.

Г-н Борисов все си измисля нови тези. Като български премиер аз се радвам, когато България изнася, без значение на кой пазар. За нас е важно индустрията на работи. Искам да изнасяме максимално много за всички държави“, добави той.

„Когато заведох делото преди два дни към г-н Борисов, много се чудех дали да включа и Делян Добрев в него. Неговите опорки обаче са диктувани от Борисов. Не е късно да го включим в делото, но аз наистина не мисля, че Добрев говори собствените си идеи, а изразява мислите на Борисов.

Петков призна, че има вероятност все пак да заведе и дело срещу Делян Добрев.

По думите му втечненият газ, за който е преговаряло правителството му, е бил на много добра цена. „Не знам защо служебното правителство избра да вземе само един кораб“, каза Петков и добави, че е водил разговор с гръцки министър, който му е казал, че България много вяло е търсила слотове за останалите кораби с втечнен газ“, заяви съпредседателят на ПП.

„Чудя се, че толкова добри договорени кораби бяха просто изпуснати и оставени, вместо да бъдат купени за българската зима“, добави още експремиерът.

„Докато аз бях премиер, ако има арбитраж за това време, той ще е 100%за България“, категоричен бе Петков по темата за дело между страната ни и Русия.

Според него ПП е направила чудесни първи стъпки за диверсифициране на България.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук