Писателят Веселин Стаменов след като влезе в новините по Нова: Никога не съм бил част от кръга „Монтерей“!

0
В репортаж по Нова телевизия, съобщаващ кончината на легендарния генерал Любен Гоцев, беше показана снимка на нашия колега Веселин Стаменов, в култовия ресторант „Монтерей“, по този повод той написа в социалната мрежа :
„Оказа се, че вчера съм влязъл в новините по Нова телевизия. В репортажа по повод кончината на генерал Любен Гоцев са публикували моя снимка в ресторант „Монтерей“, не защото съм част от този кръг, а защото съм един от малкото журналисти, допуснат там да направи репортаж.“
Наш репортер се свърза с господин Стаменов, който направи специален коментра за медията:
„Познавах покойния генерал Гоцев. С него ме запозна Виктор Вълков, който многократно ми даваше интервюта докато работех за наколко столични седмичника. Да, бил съм няколко пъти на така наречените „заседания“ на кръга „Монтерей“. Освен Вълков и генерала, имах удоволствието да познавам и Борислав Дионисиев, който е български бизнесмен (търговия с горива, фармация, туризъм и др.), почетен консул на Република Малдиви в България. От тези хора научих мнотго и получавах ценна информация, добри аналазии и настина съвети близки до бащинските. След като са пуснали снимката ми с Виктор Вълков, в момент в който му вземам интервю, по новините на Нова, ми позвъниха много хора от цялата страна. Така поднесена снимката в упоменателен репортаж за покойния Гоцев, наистина изглежда, че аз си пия „турската ракия“, която там е на почит с тези хора. Но не е така. Аз бях един от малкото допуснати журнаисти там. Това е истината. „коментира Стаменов излезлия репортаж специално за Топ Преса.

 

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.