Потресаващо: Автобусът-убиец в Бургас щял да смели и линейка, а мистериозна кола с тъмни стъкла…

0
195

„Не съм виждала подобна гледка за всичките 30 години стаж”, разказа медсестрата, пристигнала първа на помощ на полицаите

Медицинската сестра Христина Атанасова с разказ пред bTV за видяното след катастрофата със загиналите полицаи в Бургас. 

“Бях дежурна в нощта на инцидента. Получихме сигнал рано сутринта отидохме на

твието. Бяхме първите, които се отзовахме и видяхме момента и кадрите, в които автобуса все още не беше изтеглен от врязаната полицейска кола. Не съм виждала подобна гледка за всичките 30 години стаж”, каза тя.

„Беше изключително тежко, това бяха хора, които ние познаваме и заедно сме се озовавали на произшествия“, добави Атанасова.

“След като отидохме видяхме, че има двама души в колата и поискахме и още една линейка, защото не знаехме дали няма да имам нужда от още помощ. Дойде и вторият екип, а в последствие мина и линейката на Созопол, които малко по-рано са се разминали на косъм от инцидент със същия автобус”, разказа Атанасова.

Тя добави, че и нейният екип е имал проблем с лек автомобил с чужда регистрация, който е щял да се блъсне в тях.

“Автомобилът беше тъмен, с тъмни стъкла, караше наравно с нас и срещу нас. Не беше с българска регистрация. Предполагам, че има камери, ако някой проверява, може да разбере дали има общо между двата случая”, обясни Атанасова.

“Колегите от Созопол са пътували към Бургас със спешен пациент и казаха, че е имало момент, в който автобусът се е движил много близо до тях и те са се почувствали застрашени. След това някак си са успели да се измъкнат”, каза тя.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук