Момчето е било 13 дни в кома

Окръжната прокуратура в Пловдив пое делото за бой при пловдивска дискотека, станал на Хелоуин, след като миналия ден жертвата – 18-годишен асеновградчанин, е издъхнал в болница.

Близо 13 дни Георги е бил в кома.

На фаталната дата той и приятелката му били на дискотека в Пловдив. Вътре Георги се скарал за нещо с друг младеж. Излезли навън да се разправят, като опонентът на Георги го ударил в лицето. Асеновградчанинът е паднал и си е ударил главата в тротоара, пише „24 часа“.

„Не става въпрос за някакъв тежък побой. Нанесени са няколко удара, но падането и удрянето на главата се оказва фатално“, обясниха от окръжна прокуратура.

Първоначално, докато Георги е бил в болница, делото се е водело в районна прокуратура за причиняване на средна телесна повреда. Биячът първо е бил на свобода, а след това – задържан под стража.

„След смъртта на пострадалия ще преценяваме как да бъде преквалифицирано обвинението“, коментира зам.-окръжният прокурор на Пловдив Галин Гавраилов.

Елка Василева

dnes.bg

1 коментар

  1. Зависи кой е бияча, ако тати е богат ще му се размине. Виждал съм пловдивски мутра охрана на сина на Инса Ойл, преби едно ченге и той падна по същия начин и си разцепи главата на бордюра и почина а на бияча му се размина. До баеИван На дискотеки ходихме едно време за да послушаме и да потанцуваме на западни диско парчета! –– Същите идьоти си бехте и тогава. Само в нашто село в двата ресторанта имаше двама заклани, един починал след побой от четирима човека, един застрелян с откраднат пистолет, имаше също отровил се с антифриз, загинали с мотори и прочие. А само битите без последствия никой не ги е броил.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук