Проф. Х. Ниборг: Изходът от емигрантската криза ще е гражданска война в Европа

0
1474

Известният датски професор предупреждава, че западната цивилизация е „заплашена“ от притока на имигранти от Близкия изток и Северна Африка, и най-вероятният резултат от  това може да стане  „гражданска война“.

В статията си в датския вестник Jyllands-Posten професор Хелмут Ниборг, който е експерт по връзката между хормони и интелект,  обсъжда резултатите от предишното си проучване за това как  „ниската раждаемост на местното население и  притока на имигранти с нисък  IQ» ще доведат  до това, че „европейците ще станат малцинство на континента, и че средният коефициент на интелигентност ще падне, така че можем да говорим за заплаха за  просперитета, демокрацията и цивилизация.“

Ниборг по-рано заяви, че увеличаването на броя на имигрантите с нисък IQ води до намаляване на средното равнище на интелекта на западните общества, а оттам и до спад в стандарта на живот и увеличаване на престъпността.

„Сегашната имиграционна политика ни дава през 2016 г.  три алтернативи – Подчинение, репатриране или гражданска война. Ако Европа не започне  да прилага  отговорна политика по отношение на семейството, имиграцията и интеграцията, представена в теорията на еволюцията, аз мисля, че най- вероятно ще има  гражданска война „, – казва Ниборг.

Професорът също така предупреждава, че обръщането към „десния екстремизъм“ няма да  реши хроничните проблеми, причинени от пренаселеността и провала на мултикултурната политика, твърдейки, че етническите европейци ще са малцинство  в родните си страни до 2050 г.

Етнически хомогенното, цивилизовано и демократично  общество в Европа ще потъне в миналото, ако не се извърши „достойно репатриране“ на мигранти, предупреждава той.

Мнозина в Европа започват да бият тревога заради опасността от ескалиране на  криза на мигрантите в граждански вълнения и дори във война.

Миналата седмица членът на парламента от Швейцарската народна партия, Роджер Копел заяви, че „Европа се подготвя да се самозакрие“, заради  маниакална политика за отворени граници,  насърчавана от  такива политици като Ангела Меркел.

Миналата година, ръководителят на швейцарската армия André Blattmann предупреди, че рискът от социални вълнения в Европа се засилва, и затова гражданите трябва да се въоръжават. / НЕПОЗНАТО

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук