Проф. Юлиян Вучков: Радан Кънев е смехообразен фантазьор

0
826

Радан Кънев е смехообразен фантазьор. Реформарторите са дърдорковци, те са умрели вече и от тях нищо не зависи. Така професор Юлиян Вучков охарактеризира в типичния си стил част от случващото се в българския политически живот пред bTV.„За 25 години политическата класа у нас унищожи икономиката на България. Политиците не отменят плоския данък, който убива българина. Сега пък Борисов обикаля студията и се кара на хората като чуе, че били недоволни. Ми от какво да сме доволни, аз го питам? Метрото – браво. Само това. Ще кажете и магистралите – ми те се напукаха”, започна политическият си обзор за изминалата 2015-а професорът.

„Реформаторският блок са дърдорковци, те са умрели вече и от тях нищо не зависи. Оставете и този Радан Кънев – той е смехотворен, той е въздухообразен фантазьор”, каза още Вучков.

Професорът критикува остро и МВР, защото в страната процъфтява безнаказаната престъпност, а полицията нехае.

Професор Вучков отбеляза още, че Петър Москов не прави никаква реформа, а реално ще убие здравеопазването у нас, защото ще закрие 2000 легла в болниците.

„Защо първите ни политици не излязат с ясна позиция за Местан, а са се скрили като мишки. Нали се водят за лидери, нали се определят като такива. Време е българите да се разделят с недостойното си поведение спрямо политическата си класа. Хората трябва да се надигнат, за да защитят правото си на живот”, завърши професорът./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук