Путин: С гeйoве и джeндъpи, ЕС ще загуби Източна Европа, и така ще се самоубие…

0
1451

Европейският съюз е загубил способността да прецени приоритетите си и в момента е на път да се самоубие, воден от абсолютно абсурдни аргументи.
Това коментира руският президент Владимир Путин, след като скандалите около Истанбулката конвенция у нас стигнаха и до руската предизборна кампания.

„Считате ли, че в България се преражда православието и започва отказ от западните ценности“ – попита го журналист на предизборно мероприятие.

Тогава президентът се усмихна и обясни, че въпросът е много по-голям.

Според Путин, Европа в момента изкуствено е раздула въпроса с правата на хомосексуалните, които въпреки цялата пропаганда, са нищожен дял от населението. Но с това раздуване се потискат правата и възгледите на други групи, които се чувстват недоволни и дори репресирани.

„Какво става с една държава, в която по каквато и да била причина, властта започне да репресира мнозинството от населението? Какво става? Тя се превръща в тирания, независимо как се нарича – демокрация, република, кралство или дори Европейски съюз. Тиранията води до съпротива, ерозия и разлагане накрая. Никоя държава не може дълго да воюва с населението си. На някакъв етап населението побеждава, колкото и силна да е държавата…“ – обясни Путин.

От думите му стана ясно, че очевидно увлечена да свръх-защити правата на алтернативните сексуални ореинтации, Европа се превръща в тиранин спрямо мнозинството, от което следва че съпротивата на самото мнозинство ще я разбие.

„ЕС ще загуби Източна Европа, защото там и след 100 години няма да приемат нито гейове, нито джендъри, нито травестити нито каквито и да било извращения. И тук не става дума само за православието. Полша е католическа страна, при това и силно анти-руска. Но също е напълно против тези процеси в Европа. В Унгария, Чехия, Словакия е същото. Източна Европа няма да приеме налагането на тези псевдо-ценности. Тя ще се отцепи. А без нея, съюзът губи смисъл. Той ще се върне в старите граници на първоначалната Европейска икономическа общност – т.е. изобщо няма да може да претендира не само за глобално, но дори за регионално влияние“ – обясни Путин.

Припомняме, че ЕИО е началната версия на ЕС, която се състои основно от Германия, Франция и Италия. Във военно отношение е напълно подчинена на САЩ, а икономически изобщо не може да се мери със САЩ.

В момента, освен САЩ има втори супер-икономически център, в лицето на Китай, а ЕС някак крепи баланса чрез приобщаването на Източна Европа и поддържането на илюзията за единен континент.

„Ако по тази неикономическа причина ЕС изгони Източна Европа, то последствията ще са гигантски и съвсем икономически. Това ще е най-глупавото разпадане на имперски проект – заради нищожен процент гейове и транссексуални. В интерес на истината е да се каже, че това не е в интерес на Русия. Ние предпочитаме да сме единни с ЕС, да направим общо икономическо пространство от Атлантика до Владивосток. Но очевидно това може да се провали от гейовете и подкрепящите ги политици“ – завърши Путин.

Източник: gudelnews.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук