ПЪРВО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Топ журналиста Тодор Стефанов пред „Дарик“ Радио: Съществувам и ще продължавам да пиша! Шефка на модна агенция „Визаж“ Жени Калканджиева: Не съм имала отношения с Александър Милев – по известен като Алекс Симпсън (СНИМКИ)

0
2736149
В професионален план съм отворен към всички и ще отразявам проблемите на хората без цензура. Но в личен план съм отворен само за приятели и близки. Нека сложим край на спекулациите-имам човек до себе си, който ме подкрепя, познава ме добре, знае какво работя, дава ми любовта си и всичко, което поискам. Няма любовна драма, нека не ми влизат в личното пространство“ коментира Тодор Стефанов.
Свързано изображение
Снимка: Петър ХРИСТОВ, ФОТОРЕПОРТЕР НА ДЕЙЛИ ПРЕС – Жени Калканджиева отива към екипа на „Дейли Прес“ да коментира темата с Алекс.

„Винаги съм била свободна, винаги съм правила каквото си искам. Казват ми „мъжкото момиче“, не „красавицата“. Не съм имала отношения с Александър Милев – по известен като Алекс Симпсън, освен това не може да ме забъркват с трети лица. Много искат да ме обвържат с някакви хора, с които не се познаваме“. Това каза пред „Дейли Прес“ шестата по красота в света и шефка на модна агенция „Визаж“ Жени Калканджиева.

Според информация на гейчето Александър Милев – по известен като Алекс Симпсън, „работил като модел“ в модна агенция „Визаж“. „Тук такова лице не познавам. Как работи при нас като модел след като няма подобно име в нито един договор“, пита се Калканджиева пред екип на „Дейли Прес“ днес.

Резултат с изображение за Жени Калканджиева
Снимка: Петър ХРИСТОВ, ФОТОРЕПОРТЕР НА ДЕЙЛИ ПРЕС – Жени Калканджиева отива към екипа на „Дейли Прес“ да коментира темата с Алекс.

Разследващия топ репортер на Информационна агенция „Скандалните Новини“ – Тодор Стефанов открай време е свикнал да не оговаря на хапливи коментари, защото както той, така и всички колеги журналисти ежадневно са под „разстрела“ на общественото мнение и коментарите за тях не спират.

Омръзнало му е да влиза в обяснителни режими какъв журналист е: „Когато съдия ми поиска по законоустановения ред, писмено, документ, удостоверяващ, че съм журналист, тогава ще му покажа дипломата си“, коментира пред нашия репортер скандалния топ журналист.

„Аз  от години съм журналист и практиката в моята медия е, че няма цензура, всички читателски коментари се пускат без редакторска намеса. Създал съм и съм популяризирал сайта „Скандалните новини“, но вече не съм негов главен редактор и изпълнителен директор. Сайта има ново лице и тя се казва Йоана Колева“ – категоричен е още Тодор Стефанов.Снимка на Тодор Стефанов.

„Нека тези родители ме осъдят. Всичко, което казвам, са факти, които знам. Ако не им пука за моето мнение, защо тогава четат и коментират?! Аз и без тях съм известен! От 2012 съм ТОП ЖУРНАЛИСТ, всеки 3-ти българин знае моето име. Не съм станал известен заради гей – интригите на някой си. Рейтинга на моя сайт надминава този, на колегите от НОВА ТВ. Моя сайт е четен и без тях и не удобрявам техните коментари за мен.“  –  допълва още Тодор Стефанов пред нашия микрофон.Снимка на Тодор Стефанов.

“Аз не съсипвам човешки животи, върша си служебните задължения коректно, с екипа на ПЛАМЕНАРСКИ НЮЗ.БГ сме работили перфектно заедно, направихме множество разследвания заедно и то не само в Бургас. В професионален план съм отворен към всички и ще отразявам проблемите на хората без цензура. Но в личен план съм отворен само за приятели и близки. Нека сложим край на спекулациите-имам човек до себе си, който ме подкрепя, познава ме добре, знае какво работя, дава ми любовта си и всичко, което поискам. Няма любовна драма, нека не ми влизат в личното пространство“ коментира Тодор Стефанов и допълва: „Аз не мога да влизам в личния живот на хората, всеки има право да пише каквото и където си поиска“ .Снимка на Тодор Стефанов.

Снимка на Fabinho Mendes.
Гаджето на топ журналиста

Преди броени дни силиконовото момиче Джулиана Гани се опита да направи интрига, че топ репортера Тодор Стефанов е поискал крупната сума пари от 7 000 лева от нея за да цензурира и спре материал на „несъществуващ“ колега от сайта „Скандалните Новини“, заради което Гани заплаши, че ще сигнализира полицията и съда с жалба. Към този момент подобна жалба няма входирана в нито една институция, показва наша репортерска проверка. Оказва се, че Джулиана Гани не знае как се борави с факти и доказателства, заради което юристите на Информационна Агенция „Скандалните Новини“ категорично ще я осъдят още на 1-ва инстанция за сумата от над 20 000 лева.

„Джулиана Гани ще бъде публично унизена и ще продължим да пишем за нея, докато е в публичното пространство“ – коментират кратко от редакцията на „Скандалните Новини“.

“ Не ми пука кой какво мисли и пише за мен, имам повече фенове, отколкото завистници и много хора не могат да се помирят с това. Ще продължа да работя, никой не може да си прави сензации на мой гръб. Да се радват, че Тодор Стефанов съществува и пише безплатно за тях. Недоволните – да подават жалбив институциите!“ -категоричен е разследващ репортер номер 6 на България!Снимка на Тодор Стефанов.

Снимка на Fabinho Mendes.
Гаджето на известния репортер: Петър ХРИСТОВ

ОЧАКВАЙТЕ В ДЕЙЛИ ПРЕС СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ ЗА АЛЕКСАНДЪР! ПРАВИЛ СЕКС С ФОТОГРАФ! ХВАЛИ СЕ, ЧЕ РАБОТИ НОВА РАБОТА КАКВА Е ТЯ? КЪДЕ УЧИ ТОЙ И КОМЕНТАР НА ДИРЕКТОРА НА НЕГОВОТО УЧИЛИЩЕ! КЪДЕ ЖИВЕЕ В БОЯНА? ЗАЩО СЕ МИСЛИ ЗА ИЗВЕСТЕН, А В СЪЩОТО ВРЕМЕ Е НИКОЙ? И МНОГО ДРУГИ СКОРО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Снимка на Тодор Стефанов.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here