ПЪРВО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Погребаха убитата от Росен Горския Нанси – последният й дом е на 110 километра от лобното й място

0
53638

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, DAILYPRESS.bg/СОФИЯ/НОВИ ИСКЪР

Влюбените Нанси и Боби, чийто живот отне бруталният престъпник Росен Ангелов-Горския в Нови Искър, бяха разделени след смъртта си. Убитата в касапницата навръх Нова година Нанси е била погребана вчера, далеч от лобното си място, научи преди минути екип на Информационна агенция „Дейли Прес“ от свои източници в Нови Искър.

16-годишната девойка бе надупчена като решето от Горския на 31 декември в къщата на доведения й баща Неделчо Юнаков. Килърът екзекутира майка й Кети, бабата Елена, Юнаков и неговия син Георги. След масираната акция по издирването на изверга, трупът му бе открит в изоставена вила над село Луково. През седмицата стана ясно, че Ангелов се самоубил с оръжието, с което е разсрелял семейството.

Според наши източници късно в сряда трупът на Нанси е бил освободен от моргата на Съдебна медицина, а вчера около 14 часа положен в гробищен парк на кюстендилско село. 

Както нашата медия съобщи след трагедията, Нанси Иванова е била ученичка в 23-то СОУ „Фредерик Жолио-Кюри“ в столичния квартал „Редута“.

По настояване на родителита на съучениците, децата не са пътували за опелото й, тъй като са логично са преживели трудно смъртта й. Учениците от 10 В клас, профилиран в специалността „Бизнес и предприемачество“, са почели паметта на приятелката си с рози и лалета. 
Също вчера, 11 януари, бе погребан и приятелят на Нанси – Боби в гробищата на Гниляне. Останалите жертви – Неделчо и Георги Юнакови се очаква да бъдат погребани в Сапарева баня. Засега няма информация къде ще последният дом на Кети Кюхова. Живите роднини на фаталната жена я обвинявали за трагичната кончина на детето й.
 
Както стана ясно в процеса на разследването, Росен Ангелов, с който Кети е имала отношения, е избил фамилията от ревност. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук