Разврат и отврат: Софийските хлапачки се чекнат полуголи за безплатни шотове и пет лева! Потресаващо е какви ги вършат (СНИМКИ)

0
1871

Ученички на по 13-14 години си правят разголени селфита, за да спечелят конкурс. Наградата е безплатен вход за детска дискотека, който по принцип е пет лева, както и пушене на наргиле и 10 шота. Това установи проверка на в. „Телеграф“. Началото на надпреварата е поставено в събота следобед във Фейсбук.

Там е уточнен и регламентът на играта. Тийнейджърите от столицата са предизвикани да пратят по една своя снимка, малкото си име и фамилията на страницата на „Тийн Парти – София“. Срокът да го сторят е до 25 януари. След това ще бъдат обявен победителят с „най-яко селфи“. Наградата за него ще е да влезе безплатно на 27 януари в клуб на улица „Атанас Манчев“ 3 в столичния „Студентски град“, където от 16 до 21 часа ще звучи чалга. Докато е на партито ученикът ще получи като подарък 10 шота и наргиле, от което да пуши колкото си иска. За 12 часа няколко девойки и младежи вече са изпратили селфитата си и кандидатстват в конкурса. Повечето момичета са разголени, с къси панталонки и изрязани потничета над пъпа. Една от тийнейджърките дори е с предизвикателно изражение на лицето, плезейки се. Момчетата налягат на гангстерския стил и селфитата им наподобяват клипове на рап звезди.

Тя или са с цигара в устата, или пушат наргиле, снимайки се, за да спечелят надпреварата. За останалите посетители на детската дискотека не е нужно дори да представят документ за самоличност, когато влизат в нея. „Тъй като партито е от 16 часа, не са ви нужни лични карти“, уверяват организаторите. За девойките и младежите наргилетата ще са на промоцени – 10-15 лева. „Ще има и намалени цени на бара – все пак ученици сме“, обещават още хората, създали събитието във Фейсбук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук