Разследване на DAILYPRESS-bg.com! Човекът на Бойко, дето удари журналистка се оказа…тартор на футболна агитка! И женски ценител

0
80756
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес"

“Днес по време на мероприятие край село Маноле, Пловдивско, без грам умисъл нараних колегата от в. Монитор Елена Крумова, за което искам да се ИЗВИНЯ НАЙ-СЪРДЕЧНО. Още веднъж подчертавам, че в постъпката ми нямаше грам умисъл. Колега, приемете моето искрено извинение.”

Това написа в профила си във фейсбук Любомир Методиев от пресцентъра на Министерския съвет. В неделя при посещението на премиера Борисов на разкопките на гробницата край село Маноле, той удари в ръката кореспондентка с микрофон. По-късно Методиев се оправда, че микрофонът му изхвръкнал от ръката, а днес Бойко Борисов го махна от поста който той имаше в Министерски съвет.

Премиерът Бойко Борисов му направи остра забележка. Много го е мъмрила и шефката на правителствения пресцентър Севделина Арнаудова.

Преглед на профила на Любомир Методиев във фейсбук показва, че той е един от тарторите на фенклуба на Арсенал в България, а освен това е и страстен…танцьор на салса и женски ценител.

По-рано днес от Асоциацията на европейските журналисти – България, разпространиха позиция, в която призовават Любомир Методиев да бъде отстранен от поста.

Мъжът през цялото време нервничел и настоявал журналистите да се оттеглят от върха на могилата. Тогава журналистката понечила на направи снимка на археологическия обект, а чиновникът в МС я ударил с микрофон през ръката.

Останалите журналисти веднага попитали Методиев защо е посегнал на техен колега, а същият отговорил, че му омръзнало да прави забележки и да подканя журналистите да слязат от могилата. Той не се извинил на жената, въпреки призивите от нейните колеги.

Според „Правителствената информационна служба“ подобно поведение и отношение към представителите на медиите е неприемливо.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук