Световноизвестният астролог Гал Сасон: 2020-а ще бъде страховита година!

0
2655

Прочутият астролог Гал Сасон е готов със своята прогноза за новата 2020 година.

Той коментира, че в продължение на десетилетия звездобройците по света очакват настъпването на 2020 година с нетърпение и страх. „Някои пророкуват бедствия, други я сочат като годината, в която ще се роди нова епоха. Аз се осланям на Буда – разумен Телец с Луна в Скорпион, който подчертава важността на средния път: 2020-а ще бъде страховита година, която може да поведе човечеството към нова епоха“, казва Сасон.

На въпрос какво можем да очакваме от година, чиито числа според нумерологията – 4 и 22, той отговаря, че те вещаят както скръб, така и навлизане в тайните на живота. Астрологът подчертава, че 2020-а ще бъде феноменална, защото ни предстоят цели 6 затъмнения вместо обичайните 4 и едно от тях съвпада с лятното слънцестоене, а друго – с рождения ден на САЩ. Освен това ще сме свидетели на „върховен съвпад“ на Юпитер и Сатурн по време на зимното слънцестоене, което явление за първи път от началото на XIX век се премества от земните във въздушните знаци. Несполуки ще ни донесе и ретроградното движение на Меркурий, Венера и Марс по едно и също време. И най-важното – ще има рядък съвпад Сатурн (Господаря на кармата) и Плутон (Господаря на смъртта). „Ще припомня, че предишните пъти, когато това се случи, се разрази епидемията от СПИН, започна студената война и избухна Първата световна война“, казва Сасон. По негови думи в нумерологичен план 2020 година се свежда до две числа: 4 (2+0+2+0=4) и 22, но тъй като 22 е господарско число, известно още като Майстор строител, а в някои кръгове се свързва с идеята за двойния пламък.

По отношение на датите, които ще бъдат благоприятни за формулиране на мечти и ще ни носят късмет, Гал Сасон дава пълен техен списък.

„Първата е 6 януари – ако решението ви е свързано с дългосрочна цел и осъществяването му изисква голяма дисциплинираност. Следващата е 10 януари затъмнение и Велик съвпад.

Изберете тази дата само ако желанието ви е свързано с освобождаване или изхвърляне на нещо/някого от живота ви: пристрастяване и зависимост, токсична връзка. Третата е 25 януари: новолуние във Водолей – знака на сбъднатите желания и Китайска Нова година“, допълва астрологът.

retro.bg

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.