Семейни войни: Родителите на Лудия репортер засипаха с унизителни обиди новата г-жа Петканова

0
1304

Преди броени дни манекенката Александра Богданска се омъжи за репортера Даниел Петканов в Къщата на „ВИП Брадър”, а церемонията развълнува съквартирантите до сълзи. Хубавицата обаче не получи подкрепата на най-близките си хора – семейството й не пожела да присъства на сватбата и това помрачи празничното настроение на булката, пише „Уикенд“.

Запознати издават, че родителите на Петканов също били категорично против венчавката и яростно отказвали да приемат Богданска за снаха. Те открай време недолюбвали манекенката, а ненавистта им се засилила след разкритията за многобройните й изневери. „Тази жена е с леко поведение. Тя няма да се промени и не е достойна за нашия син! Няма що, голяма сватба – синът ни се омъжи за момиче с твърде леко поведение, блудница. Може ли с десет други мъже да е била, докато уж му е приятелка”, разправяла възмутена свекървата на Алекс пред познати. Госпожата, която от години е учителка, изпаднала в шок от новината, че Даниел ще сключва брак с моделката, при това в телевизионен ефир. Възрастната жена не можела да си намери място от притеснение и се вайкала наляво-надясно, че репортерът ще им доведе снаха със съмнително минало. Тя дори звъннала на Милен Цветков, който е сред най-близките хора на Даниел, с молба да се намеси и да спре цирка. „Той е голям мъж, знае какво прави! Не му се месете!”, казал обаче Милен.

Както БЛИЦ информира, бащата на Петканов също не одобрявал избора му за съпруга и като цяло бил против участието му във „ВИП Брадър”. Семейството категорично отказало да се появи в коментарното студио на шоуто, както и да разговаря по телефона с Даниел.  „Постъпката на сина ни е необмислена и глупава, продиктувана от моментни емоции. Сигурни сме, че скоро ще съжалява за  решението си, ние няма да участваме в този цирк!”, завили родителите на Лудия репортер пред продуцентите на предаването. За разлика от съпругата си, Даниел Петканов не се вълнувал особено от мнението на близките си. Той сподели със съквартирантите си, че лети на крилете на любовта и риалити сватбата за него е сбъдната мечта.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук