Сензационно! Откриха „таен код“ в Библията, предричащ…

0
196

Старият и Новият завет са криптирали множество събития в бъдещето

В последните години много хора започваха да се интересуват активно от Библията. Те се опитват да намерят отговори на онези въпроси, които ги интересуват от дълго време, за да получат някаква мъдрост. 

Струва си да се отбележи, че много експерти са сигурни, че всъщност в Свещеното писание са скрити множество пророчества относно това какви точно събития ще се случат на нашата планета в продължение на няколко хилядолетия, съобщи РБК Украйна.

Майкъл Дрознин говори за факта, че наистина има „код“ в Библията. Това даде възможност днес да се предвидят доста събития, случили се след известно време в съответствие с прогнозите. Този „код“ е „открит“ от израелския математик Иля Рипс.

Именно той се смята за един от най-изтъкнатите специалисти в света, който е добре запознат с теорията на групите. Майкъл Дрознин от своя страна отбелязва факта, че работата на Рипс е многократно потвърждавана от популярни учени, работещи в Харвард и Йейлския университет.

„Дискавъри“ казва, че Старият и Новият завет са криптирали множество събития, които разказват за убийството на израелския премиер Ицхак Рабин, както и за убийствата на братята Кенеди, Ануар Садат и дори за световната война. Това е само малка част от скритите прогнози, които вече се сбъднаха.

Тези, които са на същото мнение като Дрознин, казват, че в Библията можете да намерите информация за пандемията на коронавирус и дори, че разпространението на вируса е започнало в Ухан.

Множество учени от цял ​​свят са се опитвали да дешифрират Библията в продължение на много векове. Исак Нютон се опита да разбере какво е бъдещето на човечеството, като, за разлика от мнозина, той е имал религиозно образование.

Има сведения, че Писанието съдържа „датата на началото на Третата световна война“, която ще причини смъртта на цялото човечество. Официалната наука все още не е потвърдила работата на математика, защото никой не знае точната възраст на старите ръкописи, достигнали до нашето време.

Няма единен текст на Стария Завет. Когато ръкописът се възпроизвежда, текстът на книгата започва да „диша“. Това причинява промяна в граматическите форми, много букви могат да бъдат пропуснати. Ако използвате модерен въведен текст за работа и избирате отделни букви от него с определена честота, тогава това, може би, ще ви позволи да получите нещо интересно. Но не всеки съвременен специалист вярва в такова нещо.

Превод: БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук