Сензационно! Погребаният в саркофаг славянски магьосник Радомир е готов да се събуди (ВИДЕО)

0
1551

Такова изявление е направил професор Валерий Чудинов, който от самото начало е бил участник в изследването на тази удивителна находка – саркофага с нетленното тяло на славянския магьосник Радомир. Съобщението за това, че археолозите в Иран са открили уникална гробница с тялото на магьосника Радомир, се появи преди 9 години. Новината беше шокираща за целия научен свят поради факта, че тялото на намерения магьосник си оставало нетленно като запазвало биологична активност и то при положение, че Радомир умрял преди повече от хиляда години.

Тялото на Радомир е намерено съвсем случайно – по време на строителни дейности. Работниците се натъкнали на руините на древен храм, в който имало три саркофага. В един от тях бил погребан магьосникът Радомир. В близост до тялото в саркофага археолозите са открили древни книги, уникална карта на славянските земи и златни статуетки. Според думите на доктора на философските науки Валерий Чудинов, тялото на магьосника се намира в стадий на анабиоза (състояние на почти пълно, но обратимо прекратяване на жизнената дейност. От него огранизмът може да излезе при определени условия и да се върне към интензивен живот) и затова той може да се пробуди във всяка една минута и да стане от мястото на своето временно „заточение“.  Защо учените смятат, че славянският магьосник е готов да се събуди?

В този свят нищо не става случайно, точно сега настъпват драматични и критични времена, когато всичко в света може да се промени кардинално. А според легендата, светът ще стане по-добър, след като се събудят 4 древни магьосници, намиращи се в продължение на векове в анабиоза, пише esoreiter.ru. И магьосникът Радомир е един от тях. Където са останалите, ние не знаем, но това дори не е особено важно: всичко ще се изпълни когато трябва и по начин, предписан от небесата, завършва изданието.  Превод и редакция: БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук