Сензация! Готви ли прокуратурата и ДАНС акция срещу корупцията в академичните среди на Благоевград?!

0
418

Готви ли прокуратурата и ДАНС акция срещу корупцията в академичните среди на Благоевград и ще бъде ли привлечен зам.декана на ПИФ доц. д-р Николай Марин като евентуален ръководител на организирана престъпна група за купуване на изпити в правно-историческия факултет? Топ Преса в епицентъра на скандала! 

  Агенти на ДАНС от няколко месеца събират оперативна информация за добре разработен механизъм за изнудване на студенти за купуване на изпити, корените на която схема пропиват най-дълбоко в академичната общност чак до деканското ръководство на ПИФ и ректората, разбра екслузивно Топ Преса от хора в системата. Като участници в схемата се посочват имена, които вече са били замесени в подобни практии и са били задържани вече с подобни обвинения в миналото. Тези имена са известни на всички студенти, но е е публична тайна под чия закрила тези лица действат и къде отиват парите събрани от изнудването на студенти за заплащане на семестриални изпити.

Историята започва да се разплита след жалбата на студентка, която умишлено е била затруднявана с полагането на изпити и дори се принудила да вземе бърз кредит, за да може да плаща за своите изпити. Изнемогваща на натиска тя е подала сигнал и от тогава текат действия за доказване на съпричасността на всички от схемата, като целта е да се стигне до целия канал и до покровителите му в лицето на зам.-декана на ПИФ. Припомняме че само преди десет дена бившата преподаватека в ПИФ – на ЮЗУ Мая Вуковска, разкри скандални факти свързани със заместник декан от същия факултет, който грухтял като прасе докато преподавателка по френски го масажирала еротично.

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ОЧАКВАЙТЕ САМО ВЪВ ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА – ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД И НОВАТА КНИГА НА НАШИЯ КОЛЕГА ТОДОР ТОРОРОВ – ЮЗУ МАЙКАТА ХРАНИЛКА! ЩЕ ПАДАТ ЛИ ГЛАВИ?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук