Сидеров: Искам оставката на Каракачанов, защото похарчи милиони за гей-парада и милиарди за F-16

0
435

Силовият вицепремиер е шапка на гей-парада. Той е отклонявал хора на АТАКА към неговото събитие пред МС. Това заяви в предаването „Неделник” по АЛФА ТВ лидерът на АТАКА и председател на ПГ на Обединени патриоти Волен Сидеров.

„Каракачанов отклонява наши хора, на АТАКА, защото не може да събере и 50 човека”, каза Сидеров и допълни, че съботният ден е бил исторически, в който за пореден път „доказахме, че АТАКА си е АТАКА”.Според него силовият вицепремиер трябва да сдаде поста си, защото е похарчил милиони за гей-парада и милиарди за F-16. Сидеров настоя Каракачанов да се извини на българския народ за всичко това.

„Искам оставката на Каракачанов, защото този гей-парад беше охраняван с милиони левове на българските данъкоплатци. Той дължи това на българите”, отсече лидерът на АТАКА.

Във връзка със закупуването на нови бойни самолети лидерът на АТАКА коментира, че данъкоплатците ще платят 3 млрд. лв. от джоба си.

По отношение на променения маршрут на педерасткото шествие председателят на партията каза: „Спрях дори и физическите сблъсъци, защото медиите щяха да изкарат, че ние хулиганстваме. АТАКА винаги е търсила справедливостта и битката за общественото благо”, каза Сидеров.

В заключение председателят на ПГ на ОП и основател на патриотичната коалиция обобщи, че АТАКА е свършила своето – спряла е гей-парада да мине покрай паметника на Апостола на свободата Васил Левски.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук