Слави: Депутати от ИТН ще напуснат групата. Вероятно са купени с пари и постове

0
201

Слави Трифонов във Фейсбук:

Току-що получих информация, че депутати от „Има такъв народ“ ще напуснат парламентарната ни група. И ще подкрепят Кирил Петков и Асен Василев. Най-вероятно са купени с пари и постове. То ще се види и кой какъв ще стане.

Не е нужно да съм врачка, за да позная, че те ще изговорят купища лъжи и измислици в стилистиката на Кирил и Асен, само и само да оправдаят постъпката си и да успокоят гузната си съвест. Само че предателството си е предателство и предателите никой не ги обича. Дори и тези, които печелят от тях.

В крайна сметка, за мен властта може да не е самоцел, но за други явно е. Те трябва сутрин да се гледат в огледалото. Такъв е животът. Истината е, че от цялата тази история изпитвам срам, но и облекчение. Защото в битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели.

Нямаме представа дали информацията, изнесена в “24 часа”, че депутати от “Има такъв народ” ще напуснат групата, е вярна. Не знаем дали е така. Следващите дни и часове най-вероятно ще го покажат. Досега депутатите са били лоялни към ръководството на партията и най-вече към своите избиратели.

Това се казва в съобщение от партия „Има такъв народ“ до медиите.

Всички видяхме, че министър-председателят се обърна към групата на “Има такъв народ”. Всъщност, той публично демонстрира опит да си пазарува депутати. Има само два начина – с пари или с постове. И дали това е така, ще разберем съвсем скоро, пишат още от ИТН.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук