Содом и Гомор в „Банишора“: Стенания и пълна програма за 40 лв. скандализират столичани

0
1915

По цяла нощ голи мъже, правят секс. Отвънка се виждат проститутки, хомосексуалисти, разказва Елизабета Минкина

Жителите на квартал „Банишора“, непосредствено до Лъвов мост, са подложени на системен тормоз от проститутки и сутеньори, сигнализираха зрители на bTV. Проверка на репортера Емил Митев показа, че всяка вечер момичета от различни възрасти се предлагат на улицата и водят клиентите си не само в близките хотели, но и в дворовете на къщите, като ги зариват с всякакви боклуци.

Елизабета Минкина, която живее в една от сградите наоколо, разказа, че всъщност отпадъците са най-малкият проблем. „По цяла нощ виждаме голи мъже, правят секс. Отвънка се виждат проститутки, хомосексуалисти. Вземат наркотици. Тука е пълно със спринцовки, презервативи“, разказа тя.

Оргиите са или в двора, или в съседния хотел. Той обаче е на не повече от 10 м от прозорците ѝ. При спор със собственика му, той отскубнал чистачката от автомобила ѝ.

От хотела не пожелаха да застанат пред камерата, но отрекоха обвиненията.

Елизабета и живеещите в околните сгради са пращали жалби до всички възможни институции – II РПУ, СДВР, ХЕИ. Резултат до момента няма.

Представяйки се за клиент, със скрита камера, репортер, установи, че жрици на любовта наистина водят клиентите си в дворовете на сградите наоколо, без да се притесняват от живеещите там. „Давай парички, душа, и да почваме. Опознаването после. Всичко 40”, обяснява жрицата.

От СДВР не се отзоваха на поканата на bTV за коментар на случая. Заявиха само, че извършват множество проверки и акции, свързани с проституцията на Лъвов Мост.

Междувременно вече 150 души от живеещите в квартала са подписали петиция до II РПУ, СДВР и Община Сердика срещу хотела, който, по думите на Минкина, не дава стаи под наем, а е публичен дом.
www.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук