„Справедлива България“: Назначават 500 души в „Информационно обслужване“ с граждански договори за изборите

0
131

Коалиция „Справедлива България“ алармира, че се назначават 500 души в „Информационно обслужване-АД“ с граждански договори за изборите. „Информационно обслужване-АД“ е структурата, която обработва данните от изборния ден и ги подава на ЦИК. Именно подадените от „Информационно обслужване-АД“ данни са окончателните, с които се определя състава на Народното събрание.

Работещите в „Информационно обслужване-АД“ са хора специалисти с висока квалификация. Възниква въпросът откъде са се появили тези 500 специалиста и с какво и от кого са мотивирани да се ангажират с граждански договори, точно за изборите.

От „Справедлива България“ не изключват възможността това да е един от начините за манипулиране на резултатите от изборите и да бъдат набутани в парламента партии, обслужващи чужди интереси. Притесненията на „Справедлива България“ изхождат от това, голяма част от тези 500 новопоявили се специалисти гравитират около определени парии и чужди посолства.

От „Справедлива България“ очакват отговори от президента и служебното правителство, като заявяват, че на последните три парламентарни избора е подхождано по същия начин, което в крайна сметка изстреля във властта „Продължаваме промяната“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук