Страхотия от Негован! Цяла седмица деца се къпали с човешките останки, а преди дни…

0
318

Полицаи ще прегледат цялата база данни с профили на безследно изчезнали хора в последните години, за да проверят дали могат да намерят връзка и най-вече да идентифицират жертвите

Цяла седмица в езерото се къпаха деца, въпреки че е забранено. Вързали са въже за една върба и с него скачат във водата. Те са разместили водата и останките са изплували“. Това разказа местен жител на Негован по повод откритите човешки останки в бидон край езерото, цитиран от „Телеграф“.

Езерото се намира в близост до река Лесновска. До мястото с останките се стига с кола по черен път, намиращ се на около километър от шосето и табелата за изход от Чепинци в посока София.

Около седмица преди да бъдат намерени човешките останки във Фейсбук страницата на село Негован била пусната обява, че в района около въжето до езерото е намерено портмоне с лична карта на жена.

Полицаи ще прегледат цялата база данни с профили на безследно изчезнали хора в последните години, за да проверят дали могат да намерят връзка и най-вече да идентифицират жертвите.

Заради силно напредналия стадии на разлагане експертите смятат, че жертвите са убити преди месец. Заради горещите дни ще е трудно да се определи, смятат климиналисти.

Телата са на мъж и жена. И двамата са с прострелни рани в главите. Те са били разчленени и изхвърлени край водоема. На този етап не може да се каже кога е настъпила смъртта.

Засега версията, че останките са закарани до мястото с кола. Преди да бъдат идентифицирани жертвите и да се разговаря с хора от обкръжението им, разследващите се въздържат да коментират версии.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.