Суперразкритие! Президентът Радев бута кабинета, прави си служебно правителство!

0
1556

Президентът Радев е решил да направи собствено служебно правителство и да измете ГЕРБ, начело с Борисов от властта.

Това „суперразкритие“  с изненада прочетохме в Пеевски сайт като ексклузивна новина, а в друга колегите искат в редакционен коментар импийчмънт на президента! Защото имал амбиции към цялата власт в държавата. И то веднага още преди края на годината и преди старта на европредседателството на България.

Това сайтът научил от  участници в заверата. Най-вероятно източниците им първо решили да свалят Борисов, а след това са се засрамили и са притичали да снесат информацията на някой журналист. Съответните радетели за свободното слово са неназовани, имената им са дълбока редакционна тайна и се опасяваме, че дори авторът на статията не ги знае кои са.

В огромното и шокиращо журналистическо разкритие се казва още, че  секретари и съветници на държавния глава  вече дори са си разпределили бъдещите министерски постове и се хвалели с тях.

Зад всичко това, разбира се, стоял Румен Радев, които имал план как да разбие  ГЕРБ. Лично той стоял зад атаките и свалянето на депутат Антон Тодоров!

/От пасквила не става ясно президентът лично ли е накарал Тодоров да се гаври с Виктор Николаев и да го плаши с уволнение, или на Антон му дошло отвътре, а после звъннал на „Дондуков“ 2 да се похвали, но не го разбрали добре, че е минал на другата страна./ Или използвайки гафа му, от президентството веднага решили да премахнат „острието“ на ГЕРБ.

По-нататък обаче нещата се проясняват до пълна мъгла, когато се твърди, че оставката на Тодоров била поискана от хора на Радев. От цялото  журналистическо „проучване“ излиза, че и  ГЕРБ са хора на президента, понеже пък гласуваха оставката.

В шизофренното съчинение се цитира бившата секретарка на Плевнелив, Румяна Коларова, която била намекнала в свое интервю, че пластовете в държавата се разместват./?!/ а депутатът Тома Биков пък казал от параментарната трибуна, че целта на атаките срещу Антон Тодоров е да бъде свалено правителството преди европредседателството на България!

Ти да видиш! Явно Тодоров е бил скрита лимонка, на чиито плещи се е крепяло цялото правителство, а с оставката му то взело, че се разклатило.

Да се смееш ли, да плачеш ли, или да виеш срещу луната…

И зад „Кумгейт стоял ясно кой. Радев! По неясни пътища той първо назначил цялата рода на Делян Добрев на апетитни държавни служби, а след това изнесъл информацията в медиите. Поне това се разбира от журналистическото съчинение на Пеевския сайт.

И след като читателите тотално загубват връзка с написаното и не могат да разберат нищо, най-после им поднасят причината. Президентът иска властта, за да си купи самолети  „Грипен“. И понеже депутатите се инатяли, щял да ги махне един по един.

Подобни „бомби“ се пускат в медийното пространство, за да сатанизират някого.

Шефовете на медии не интересуват истината ли пишат, или не. Блъфовете целят едно – дискредитирането на президента с всякакви средства.

Без да се сетят, че всичко това може да има обратен ефект. Борисов е толкова нехаресван, че вместо сатрап, Радев може да се превърне в герой.

Това засега го доказва подкрепата му. Два пъти по-висока от тази на Борисов.

А колкото повече подобни „новини“ излизат в медийното пространство, толкова повече доверието в Борисов пада, тъй като съчиненията грам не отговарят на истината и в тях не вярват даже тези, които ги пишат за мижави заплати.

Трябва да си пълен идиот да се хванеш на такива журналистически кукички.

А в България дори идиотите поумняха.

Вижте им реакциите под писанията „БОМБА!“, „СЕНЗАЦИЯ!“, „ГОРЕЩО“, „МЪЛНИЯ“, ШОК И УЖАС“ И сами преценете.

Българинът е умен и  болезнено усеща кога го пускат по пързалката.

Особено кафявата пързалка, която е хем хлъзгава, хем мирише!

Skandalno.net

Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.