Тялото на 15-годишната Рамира изплува край Китен

0
2702

Тялото на завлечената преди дни от мъртвото вълнение край Китен Рамира е изплувало по обяд днес на плаж Атлиман, пише flagman.bg.

Морските течения са извадили телцето на 15-годишното момиченце в района на подводен бар „Текила“. Почерненото семейство на удавилото се момиче все още е на място, като до последно майката се е надявала да види дъщеря си жива.

Независимо, че от четвъртък насам издирвателните акции на плаж Атлиман не са спирали, те останаха безплодни до днес. В акцията се включиха джетове, хеликоптер, дрон и трима водолази.

Припомняме, че инцидентът на плажа в Китен стана на 9 септември. В следобедните часове две сестрички от София, дошли на почивка по Южното Черноморие, влязоха в морето в неохраняемата зона.

Мъртвото вълнение обаче бързо завлече децата на дълбоко. Случен турист на плажа бе първият, който се гмурна в опасните води, за да опита да измъкне децата. Той успя да извади от хватката на морето само едно от момичетата – 10-годишното, но не е успял да спаси и 15-годишната Рамира, чието тяло днес, 4 дни по-късно, изплува на брега.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук