Хороскоп за 10 юли

0
2601

Напрегнат ден за три зодии

ОВЕН

Днес Овните ще имат един непредсказуем ден. Нито ще успеете да реализирате намеренията си в пълнота, нито ще имате възможност да се усамотите и да се откъснете от всичко и всички. През целия ден ще трябва да се съобразявате с чужди желания. Вие обожавате половинката си и ще е най-добре да се заемете със съвместни занимания.

ТЕЛЕЦ

Очаква ви приятен ден, много подходящ за общуване, приятелски срещи и нови запознанства. Ще прекарате времето си добре, намирайки много поводи за радост и веселие. Лесно ще се справяте с домашните задължения. Ще се появят нови идеи и планове. Финансовата ситуация е благоприятна и ще може да правите по-едри покупки.

БЛИЗНАЦИ

Всички днес ще бъдат с вас внимателни и официални. В това може да откриете своеобразна прелест – в крайна сметка не може да се флиртува непрекъснато. Но ако сте истински майстори, може да се опитате да стопите леда малко по малко. За някои в събота ще бъде доста трудно да се съсредоточат, за да приключат с текущи проекти.

РАК

Разговорите днес могат да доведат до сериозни открития и затова се постарайте повече да общувате с обкръжаващите ви хора. Задавайте противоречиви въпроси и не се оттегляйте от горещи спорове. Има хора с удивителни идеи и вие бихте могли да се поучите от тях.

ЛЪВ

В събота трябва да се съобразите с мнението на противоположния пол относно ваше начинание, което сте отлагали поради финансова невъзможност. Те могат да ви окажат ценна помощ, най-малко морална подкрепа. Вашата половинка се явява за вас точният избор. За други от Лъв са вероятни пътувания.

ДЕВА

Ако става дума за търпение, то ще ви е много необходимо днес. Ако нещо може да стане не както трябва, точно така и ще се случи. Но има и добри новини – вие сте в числото на малкото хора, които ще успеят да се справят с тези дразнещи дреболии, които в събота ще се появяват по пътя ви. Амбициозната ви натура няма да се задоволи с половинчати неща.

ВЕЗНИ

През този ден ви предстои много отговорна среща, от резултата на която до голяма степен ще зависи вашето бъдеще. Остава да се надявате, че срещата все ще бъде любовна, макар че не е изключено за някои Везни да се окаже делова. Но така или иначе, е добре да се постараете. Никога не се знае кой може да ви наблюдава в дадения момент.

СКОРПИОН

Днес повечето от вас изведнъж ще се сетят, че има нещо, което са забравили да свършат. С добра мобилизация ще успеят да доведат нещата докрай. Скорпиони, след като сте си изяснили за какво става дума, сте готови да търсите желаното, но не се престаравайте, възможни са грешки. Невинаги нещата зависят само от вас.

СТРЕЛЕЦ

През днешния ден ще бъде трудно да проявявате чувствата си, както и да развивате творческите си дадености. Ваша задача ще бъде не покоряването на нови върхове, а потвърждаването на вече направена заявка. Победата е възможна, но за целта ще трябва да се преодоляват препятствия. Резултатът може да се окаже по-нисък от очакванията, но винаги съдбата предоставя нова възможност.

КОЗИРОГ

Нищо не ви напомня за стойността на парите така добре, както качествената и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите усилия, а резултатът може и да не ви зарадва много. За сметка на това самият процес на работа ще бъде доста интересен, а и благодарение на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, ще се открият нови възможности и по-голям шанс за успешни дейности.

ВОДОЛЕЙ

Удачен ден от финансова гледна точка за повечето от вас, но за да ви донесе реални доходи, трябва доста да се потрудите. Днес няма да сте много във възторг, тъй като ще се наложи да се заемете с решаването на чужди проблеми. Довършете оставените за после работи, те ще напомнят за себе си и ще се наложи да се оправите с тях. Мерете думите си днес при разговори с началници.

РИБИ

Доста успешна ще бъде събота за Рибите. Съветите към тях са да разчитат само на своите сили, без да очакват помощ от другите. Колкото по-независими бъдат в разсъжденията и постъпките си, толкова по-добре. Финансовото ви положение ще се подобри. Междувременно ще получите очаквани плащания, а е възможно и връщане на стари дългове. Отворете разума си и се пригответе да преразгледате своите отдавнашни убеждения.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук