Хороскоп за 14 май

0
86

Овен

Регулирайте емоциите си днес. Въпреки всичко този ден ще ви награди със заслужено спокойствие. Вероятно ще се насладите на приятни изненади и романтична проява на чувства от страна на партньора ви. Всяка положителна мисъл или чувство, което можете да внесете в себе си, допринася за агрегираната енергия, давайки ви силата да измените баланса или да промените своят мироглед.

Телец

Възможно е известно неразбирателство с близките ви, ала изясняването на отношения ще задълбочи още повече споровете. Някои от тях може да предявят финансови или имотни претенции към вас. Имайте едно на ум днес. Дълбочината на вашия интерес към смисъла на живота, може да ви вдъхнови да прекарате свободното си време в изследване на реализуемите мечти. Но не поставянето на ясно формулирани въпроси и отговори може да ви отдалечи от разбирането, което търсите.

 Близнаци

Ще имате подкрепата в личен план в личен план днес. С напредването на деня ще се доближавате все повече към постигането на личните ви цели. Това ще стане благодарение, на неустоимия ви чар. Ще бъдете още по-привлекателни от всякога. Вниманието и ресурсите, които сте насочили към определена цел, ви носят успехи или ви дават увереността, от която се нуждаете, за да поемете повече отговорности в живота си.

Рак

В личен план възможно е да се опитат да нахлуят спомени от миналото и отново да заемат местата си. Ще трябва да си припомните, каква точно е била ролята на бившите в живота ви и до какво е довела. Пазете се от необмислени действия. Ако имате проблеми с реализирането на собствените си мечти, най-добрият начин е да трансформирате вашата енергия, помагайки на друг човек. Това е акт на възвишение.

 Лъв

Възможно е проблемите, за които отдавна сте си затваряли очите днес да се стоварят заедно и с цялата си тежест. Може би е крайно време да прогледнете. Във всеки случай усещането за напрежение ще си каже своята тежка дума. Вероятно ще поискате да намерите ситуация, която включва различни обстоятелства, за да ви държи ангажирани. А и може да опитате да действате по друг начин, който да направи живота ви по-приятен.

Дева

Очаквайте сериозни разговори с вашата половинка днес. Бъдете по – обрани в думите си, потушавайки нажежените си емоции. Така или иначе ще стигнете до консенсус и ще разберете, че косенето на нерви е било излишно. Чувствата на раздяла се появяват, когато се отделяме от другите. Всичко, което трябва да направим, е да се свържем с другите чрез нашите думи или действия, и това разстояние ще изчезне.

Везни

В любовта нещата няма да са така, както ви се иска, но не може всичко да върви като по вода. За повечето отношенията се очертава да бъдат обтегнати. Най-доброто, което може да направите днес, е да се опитате да сте максимално спокойни. Всяка продължителна несигурност най-вероятно ще изчезне, след като си признаете, че неустойчивите цели или липсата на такива, ви задържат да тъпчете на едно и също място.

 Скорпион

Пазете се да не станете жертва на празни обещания и да останете разочаровани в компанията на своите надежди. Възможно е и да загубите пари в някоя необмислена романтична авантюра особено днес. Благоприятен е периодът за реализация на вашите планове. Затова тези, които планират в близко време такива важни събития, трябва да не изпускат своя шанс. Тези двойки, които все още не са сигурни в чувствата си имат възможност да направят това.

Стрелец

Едва ли този ден ще бъде подходящ за взимане на решения, особено ако са свързани с дома или недвижимо имущество. В началото на идната седмица слънцето ще изгрее и на вашата улица и вярата и щастието отново ще се настанят в живота ви. Независимо дали сте социално или професионално ангажирани, може да почувствате, че вашата амбиция е силно развълнувана, мотивирайки ви да бъдете най-добрите във всичко, което правите.

Козирог

Очертава се един хубав ден за вас. Ще имате подкрепа у дома от близките си хора. Денят ще бъде изпълнен с много романтика и взаимност, като компенсация за силно динамичните изминали работни дни. Когато получавате допълнителна енергия и вдъхновение, може да работите с енергията на Вселената, за да преживеете истинско удовлетворение от живота си.

Водолей

Може да се каже, че денят ще бъде такъв, какъвто си го направите или по-скоро ще зависи от начина, по който възприемате събитията. Вероятно на хоризонта ще се появят пред вас минали въпроси трудни за решаване. Днес може да се почувствате безразсъдни, което може да ви накара да вземете импулсивни или преждевременни решения. Това вероятно се дължи на нетърпението ви към начина, по който мислите, че като вземате бързи решения.

Риби

Съдбата няма да ви остави сами. Това е ден, през който най-сетне ще може да си отдъхнете, а и ще срещнете подкрепа. Може да получите неочаквано за вас помощ от близка до вас жена. Може да откриете, че в някои случаи, харченето на пари по разумен начин, може да бъде по-добра стратегия, отколкото да трупате капка по капка, или да излеете парите си като проливен дъжд.

Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Източник: Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев – Doctor Honoris Causa.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук