Хороскоп за 17 април

0
87

ОВЕН

Неделя – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Отложете деловите разговори, свързани с пряката Ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви. Ще Ви изненадат трудности свързани със семейните Ви задължения. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. В заключение Неделя не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

ТЕЛЕЦ

Неделя – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Обърнете внимание на здравето си. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. В интимния живот емоциите са смесени. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Може да вършите рутинна работа, стремете се да сте полезни на другите. Ако не друго, сетете се, че е неделя.

БЛИЗНАЦИ

Неделя е твърде ползотворен ден и ще радва Близнаците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Чувствате се добре и искате да свършите доста работа вкъщи, но професионалните Ви ангажименти ще попречат на намеренията ви. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

РАК

В неделя се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Утрешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Работата Ви върви според начина, по който сте я организирали, а срещите Ви с различни хора ще Ви предложат ценна информация. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

ЛЪВ

Неделя говори за много удобства, а преобладаващата част от Лъвовете са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.

В много случаи дори и чиста енергия. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Утре е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението ви. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

ДЕВА

Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Хубав ден за делови разговори и уточняване на детайли по текущата работа. Бъдете по-конкретни в изказванията си и не влагайте лично отношение. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

ВЕЗНИ

Неделя е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Отделете време за семейството си. Не е желателно да взимате пари на заем. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

СКОРПИОН

Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Работата Ви спори. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

СТРЕЛЕЦ

Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Неделя е благоприятен ден за осъществяване на делови цели и задължения, както и за ангажиране с изпълнението на нови професионални дела. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

КОЗИРОГ

В неделя някои от Вас може да пътувате зад граница. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Самостоятелната работа утре е за предпочитане. Неделя е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Козирозите. Грижете се за спокойствието си. Утрешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

ВОДОЛЕЙ

Неделя е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Бъдете внимателни в избора на партньори. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. През неделя ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Неделя е блестящ ден за осъществяването на лични и делови цели. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

РИБИ

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Утрешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук