Хороскоп за 21 август

0
2599

ОВЕН

Днес Овните са предприемчиви и ще действат бързо и прецизно. Безпокойството на мнозина се свързва с работа и обществените задължения или професионалните взаимоотношения. Някои ще бъдат озадачени от съобщение или предложение, което техните партньори ще им отправят.

ТЕЛЕЦ

В събота успехите и огорчението са поравно при Телците. Представителите на този знак се разделят на три категории, които носят съответната характеристика – за едни денят ще донесе успехи, при други огорчението ще надделее, а за трети денят ще премине неусетно.

БЛИЗНАЦИ

Всички от Близнаци в събота са склонни да мислят повече за дома си, отколкото за ангажиментите и делата, които им предстоят. Днес няма да се сблъскате с професионални трудности. Мнозина днес ще бъдат зарадвани с придобивка или неочаквано съобщение.

РАК

Чувството на неудобство и мисълта за някаква предстояща загуба ви притеснява. При някои Раци настроението се свързва с работата, за други е поради парични липси. Най-изразително се очертават вашите финансови намерения и желания за придобивки.

ЛЪВ

В събота при Лъвовете притесненията заемат предно място. Те са свързани със службата и финансите ви. Днес ще получите съобщение, което ще промени нещата в положителна посока. Печелившите ви възможности не са ограничени, но за вас е по-важна предварителната работа в тази насока.

ДЕВА

Събота е ден на победа за Девите. Големите ви притеснения заради пари няма да отпаднат напълно днес, но денят поставя началото на успокоението, което ще има успешно развитие. Контактите ви за деня ще сметнете като незадоволителни, но те ви предоставят нови възможности.

ВЕЗНИ

Ден на приятни изненади и очарование за много Везни. Това има отношение към вашите обществени контакти и към работата ви. Не е изключена служебна печалба, случайните срещи няма да бъдат причина за новости. Сега обърнете по-голямо внимание на нервната си система.

СКОРПИОН

Благопристойни и стремящи се към съгласие, Скорпионите могат да се надяват на успешен ден. Положителен ден за лични и делови контакти, както и за действията ви в службата. Денят е с по-неблагоприятна тенденция за капиталовложения в някои области. Оставете разглеждането им за друг път.

СТРЕЛЕЦ

Днес вие сте притеснени и превъзбудени, чувствате се изтощени и нервно претоварени. Събота няма да ви изненада с нищо неприятно, така че спокойно можете да се отпуснете и да изпълнявате ангажиментите си в обичайния ритъм. Днес ще осъществите взетото решение за пътуване, което от дълго време отлагате. Внимателно преценете все пак дали да го отложите за по-благоприятно време.

КОЗИРОГ

Вашето спокойствие в събота е само привидно, при повечето Козирози са налице скрити притеснения относно работата. Успокойте се и бъдете ведри. Каквото трябва да се случи, това ще стане, не сте в позиция да го предотвратите. В личните ви отношения се проявява недостатъчност и е възможно да възникнат проблеми с любовния партньор. Бъдете търпеливи.

ВОДОЛЕЙ

Днес е силно изразено вашето желание за движение и активност извън службата. В този смисъл успехите в общуването не подлежат на съмнение. Възможно е да посетите друго населено място с лична цел. Разговорите и срещите с приятели в известна степен ще ви затормозят. В бизнеса ще постигнете чрез договор онова, което искате, но само ако работите в съдружие.

РИБИ

Изразителни са успехите при Рибите в събота. Неудобствата, които ще възникнат, се отнасят предимно към работата и професионалния ден. Много Риби са недоволни от заплащането на труда си и търсят начин да обърнат внимание на работодателите върху това, но днес не е ден. Спазвайте дисциплина на работното си място и бъдете по-организирани в делата си.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук