Хороскоп за 23 ноември

0
25

ОВЕН

Вторник е доста успешен ден. Днес много от вас могат да завоюват финансови придобивки или да потърсят разговор с началника си в службата за повишаване на заплащането. Днес е възможно някои от вас да пропуснат важна среща, трябва да постъпите отговорно.

ТЕЛЕЦ

Телците са благоразумни във вторник и действат при изключителна сигурност. Днес да не се занимавате с финансови проблеми и каквито и да било финансови дела. В такава дейност няма да имате успех. Контактите ви ще бъдат плодотворни, ще поставите началото на взаимоизгодна работа.

БЛИЗНАЦИ

Трудно започвате във вторник. Изглежда повечето от вас са преуморени и желанието им за каквато и да е активност се е изпарило. Независимо от всичко, вторник се очертава като успешен при вас. Трудно ще ви се отдадат финансови дела, дори е възможно да бъдете измамени.

РАК

Днес можете да реализирате вашите намерения, свързани с различни делови дейности. Ще получите предложение от страна на шефове, което се отнася до професионалните ви възможности. С голям успех можете да реализирате нови контакти. Успешни действия и във финансовата сфера.

ЛЪВ

Щастлив вторник за Лъвовете. Сега делата ви придобиват добра финансова стабилност и имате допълнителни възможности за парични реализации. Много от вас ще получат съблазнителни предложения, но не разчитайте на тях. Уповавайте се на собствените си възможности.

ДЕВА

Девите ще поставят началото на своя нов ритъм. Продуктивни сте и с възможности за добра реализация. Не бива обаче да действате самостоятелно. Действайте с вашите съдружници или с хора, на които можете да разчитате. Избягвайте парични ангажименти.

ВЕЗНИ

Днес Везните са непредсказуеми. Много от вас ще имат странни желания или ще действат несинхронизирано. Доста разсеяни сте и трябва да бъдете внимателни на работното си място, както и при другите си контакти. Днес ще получите новини от професионален характер.

СКОРПИОН

Изцяло владеете не само своите, но и чуждите възможности, но не като диктаторска намеса в живота и делата на други хора, a на базата на приятелски контакт и взаимна дейност. Вторник е много благоприятен и шансовете ви са ярко изразени. Някои от вас днес са психически неустойчиви, не се предоверявайте.

СТРЕЛЕЦ

Не заемайте неизразителна позиция във вторник, защото денят е с добри шансове за вас. Най-малката преграда на пътя ви е в състояние да ви разколебае и възпре от активност. Не сте убедени в собствените сили, което е допълнителна причина за отказ. Не се конфронтирайте с колегите, както и с половинката си. Приемете нейните доводи по въпрос, който доста мудно решавате.

КОЗИРОГ

Козирозите са хора с много качества и днес мнозина от вас могат да демонстрират това богатство. Денят ще ви създаде проблеми в службата и в някои случаи е възможен спор с началството, но той е излишен. Има вероятност да си спечелите зложелателството на човек, от когото зависите финансово. Планирайте работния си ден така че да отхвърлите повече дейност.

ВОДОЛЕЙ

Двояко е действието на събитията във вторник и при мнозина от вас се очертава труден ден. Трябва да приемате по-спокойно нещата около вас, а и упреците, които в повечето случаи са незаслужени. Не е приятно да се съгласявате с нещо недействително, но правотата ви няма кой да я чуе. Не на всяка цена разрешете проблем, свързан с ваше имущество. Изберете по-малкото зло.

РИБИ

Действията ви днес са доста несигурни и колебанието ви владее. Имате делови шанс и е неуместно да пропускате положителните си възможности. Те ще се изявят категорично при контактите ви. Можете спокойно да повярвате и да не бъдете подозрителни към намеренията на другите. Вашата мнителност ви докарва безсънни нощи, оттам “буксувате” през деня в професионалната си дейност.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук