Хороскоп за 24 септември! Кошмарен ден за три зодии

0
79

ОВЕН

В четвъртък Овните са с твърдото намерение да осъществят всичките си планове за деня. Обаче той ще се окаже доста тежък за много от вас. Бъдете мобилизирани и внимателни в работата си в службата. Има вероятност за негативни промени, свързани със съкращения или уволнения.

ТЕЛЕЦ

Лош ден за пътуване е четвъртък. Независимо по какви причини някои от Телец ще пътуват днес, денят е характерен с трудности и разочарования. От финансов аспект денят е много успешен и предлага благоприятна реализация в дейността ви. Обърнете по-голямо внимание на дома си и се вслушвайте в добрия съвет на по-възрастен ваш роднина.

БЛИЗНАЦИ

Четвъртък е много благоприятен за Близнаците, свързани с изкуството, и за тези от вас, които са на ръководни постове. Полезна дейност може да реализирате в областта на финансите и инвертирането. Няма да успеете да осъществите срещите, които сте планирали днес, но това не бива да пречи на вашата организираност.

РАК

Родените под Рак ще се чувстват добре в четвъртък и тяхната душевна хармоничност може да им помогне в много отношения. Денят може да бъде много успешен спрямо финансовата ви дейност, стига да не се отпускате и бездействате в тази връзка. В отношенията с шефовете си бъдете предпазливи.

ЛЪВ

Денят е тежък при Лъвовете и много от вашите планове за деня може да се осуетят. Препятствията, които могат да излязат на пътя ви, са свързани с хаотичност в действията ви и не напълно изяснените обстоятелства в дейността ви днес. Ще получите неприятни новини за съдебно решение относно имуществени въпроси с роднини. Очаква ви повишение.

ДЕВА

Девите са потиснати и мнителни днес. Сигурно имате основание, защото настъпват промени в живота ви и това ви кара да се чувствате нестабилни. Вашият консерватизъм е разклатен, а проблемите ви съвсем не се разрешават така, както бихте искали. Четвъртък е емоционален в служебно отношение.

ВЕЗНИ

Днес Везните трябва да обърнат по-голямо внимание на себе си и най-вече на здравето. Четвъртък е особено благоприятен ден за финансите ви. Печеливши са позициите ви при бизнес с партниране от чужбина. За местен бизнес обаче делата днес не се развиват добре и можете да очаквате множество неприятности от страна на съдружници.

СКОРПИОН

Четвъртък е успешен ден за вас, въпреки че сте имали неприятности, отразили се върху самочувствието ви. Вероятно сте загубили подкрепата на близък човек и това може да се отрази дори зле на здравето ви. Личен проблем може да бъде причина за дезорганизация на служебното ви място. Внимавайте да не загубите протекциите си от страна на колеги и шефове.

СТРЕЛЕЦ

При Стрелците четвъртък се характеризира с нервни претоварвания, разочарования и недобро здраве. Дейността ви този ден е доста затормозена по независими от вас причини и каквито усилия да полагате, резултатите едва ли ще ви удовлетворят. В бизнеса ще ви се предложи изгоден договор, който ще бъде само във ваш плюс. Приемете условията, но не се доверявайте само на казаната дума.

КОЗИРОГ

Козирог са застрашени от грешки в много аспекти на социалния живот. В четвъртък няма да имат необходимата предприемчивост, пък и желание за делова дейност. Неправилни или несвоевременни могат да се окажат действията ви в сферата на финансите. Четвъртък при вас е много комплициран, най-вече поради личните ви проблеми, породени от казана дума не на място.

ВОДОЛЕЙ

Вие отново сте перфектни в професията си и днес отново ще сте полезни за другите и съвършени в работата си. Неприятности ще има, но те няма да попречат на доброто ви настроение, още повече че някои от вас са любовно окрилени. Бизнесът и финансовата дейност няма да донесат необходимите и очакваните от вас резултати, но това да не ви разочарова и демотивира. Всичко ще се нареди с помощта на жена.

РИБИ

Четвъртък е много благоприятен за семейната хармония и материалното благополучие на дома при Рибите. Въпреки че днес не можете да разчитате на финансова помощ от страна на мъж, вие сте доста деятелни в тази сфера. Разрешаване на служебен проблем ще повиши самочувствието ви, но не бива да пропускате благоприятната възможност, която предлага денят. Успешно ще завършите начертаните си планове за четвъртък и ще останете удовлетворени от този факт.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук