ХОРОСКОП ЗА 31 МАРТ

0
28

ОВЕН
Вторник е изключително делови ден за Овните и трябва да насочите енергията си изцяло по въпроси на бизнеса или професията. Оставете настрана личните дела и съсредоточете усилията си през този плодоносен ден върху професионалното си развитие. При делови преговори трябва да постъпвате по-дипломатично и да бъдете по-търпеливи.

ТЕЛЕЦ
Вторник означава успехи в лични и професионални дела при Телците. Но мнозина не са устойчиви физически и дори чувстват изразителна слабост. Вероятно причина за това е съзнанието. Характерни са придобивките от финансов и търговски характер. Много от вас днес ще получат ново предложение.

БЛИЗНАЦИ
За много от Близнаци този ден преминава неусетно, а вие се характеризирате като действени личности, които доста бързо се справят с поетите ангажименти. При контактите се отнасяйте с повече доверие към другите или поне не демонстрирайте съмнението си. Това ще влоши отношенията. Положително развитие намират домашните отношения.

РАК
Вашите успехи се коренят единствено на основата на търпението, дипломатичността и гъвкавия начин на контактуване. Раците, които се опитват с бързане да решават проблемите си и определените задачи за деня, могат да бъдат напълно убедени, че нищо няма да постигнат. За деня болезнената тема ще бъдат финансите.

ЛЪВ
Специфично е влиянието на звездите за родените под Лъв във вторник. Имате много голям късмет, но въпреки това нямате право на никакви грешки. А като такива могат да се отчетат всички действия, свързани с налагане на собствено мнение, и известен вид насилие, който е възможно да упражните за професионална реализация.

ДЕВА
Вторник е плодотворен ден при вас. Делата ви изискват активна намеса от ваша страна, а това значи осъществяване на положителните ви намерения. Почти всичко, с което ще се заемете днес, води до добър резултат, като не са изключени и придобивките. Очаквайте радостна вест в дома си.

ВЕЗНИ
За Везните вторник е един от най-добрите през тази седмица. Става въпрос за вашите контакти, те са най-изразителни днес. Особено плодотворни ще бъдат деловите. Ще осъществите пътуване, свързано с деловия ви живот, от което ще останете удовлетворени от свършената работа. Бизнесмените трябва да избягват конфликти със съдружници.

СКОРПИОН
Вашата най-добра реализация във вторник има отношение към финансите. Съществуват и други проблеми, които очакват намеса за конкретно разрешение, и някои от вас ще направят положителна крачка в тази насока. Пазете се от противоречия с партньорите. Отношенията могат да се развият много зле и от това да възникнат допълнителни проблеми.

СТРЕЛЕЦ
Вашите проблеми във вторник имат отношение към професията, не става въпрос за противоречия между колегите, а за нежеланието ви да ходите на работа. Възможно е да се дължи на здравословни причини. Добрите възможности са в сферите на финансите, пътуването с бизнес цел и контактите с влиятелни лица. Разчитайте на личния си шанс и късмет, ще си прекарате повече от добре.

КОЗИРОГ
Козирози, трябва да направите план за действие през днешния ден и да вложите в програмата си само онова, което сте сигурни, че ще изпълните. Сами преценете с какво количество ангажименти ще се справите за деня. Налице са контакти с влиятелни особи. Изразителни са професионалните ви възможности. Не са добри семейно-роднинските взаимоотношения поради някакъв имот.

ВОДОЛЕЙ
Положителен ден е вторник за Водолеите, през деня ще действат две почти равностойни влияния, които ще са позитивни и негативни. Негативността би движила вашия ден, ако приемете модела на пасивност и вместо категорични действия по делата си се обърнете назад в спомените, търсейки причините на отминали несгоди. Сега сте в подем в работата си, ще ви спори с всичко, с което се заемете.

РИБИ
Няма да се чувстват много добре родените под Риби през този ден. Доста напрежение има около вас и в почти всички случаи ви създава дискомфорт. Но не бива да се поддавате на такова влияние, защото ще започнете да действате прибързано, което няма да ви е от полза. Иначе имате възможности да постигнете добри резултати, ако си партнирате, разбира се, с хора, от които зависят финансите ви.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.