Хороскоп за 9 октомври! Напрегнат ден за три зодии

0
2630

ОВЕН

Вашите постижения, както и привичните ви методи на работа ще бъдат подложени на съмнения. Бъдете готови със спокойно поведение да аргументирате позицията си. Успешен ден за Овните в личните отношения, някои ще бъдат сюрпризирани с любовни признания.

ТЕЛЕЦ

Откажете се навреме от активна дейност и се захванете с анализ на събитията, ставащи в живота ви. Направете оценка на собствените си успехи и неуспехи в последно време и променете своето отношение към тях. Дайте си сметка в кои случаи сте се заблуждавали и кога сте били прави. Днес ограничете общуването с малко познати хора.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще премине отлично, окуражавайте инициативността на колегите си. Приятно известие ще повдигне настроението ви. От доста време очаквате този момент да ви оценят като професионалист. Не се страхувайте от смели проекти, ще получите ценни съвети и помощ за реализацията им от близки хора.

РАК

Жените Раци в събота ще ги привлича купуването на украшения и всевъзможни дреболии. Не опустошавайте прекалено интензивно портмонето си, лекомислено похарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за много по-важни неща.

ЛЪВ

Днес ще разберете доколко може да разчитате на своя любим човек в трудни минути. В събота някой от близките ви хора ще се нуждае от разбиране и подкрепа, подходете с разбиране към проблема и окажете помощта си. В събота ще имате възможност да оправите отношенията си с много скъп човек, който е бил огорчен от вас.

ДЕВА

Девите правят много усилия, за да прекарат този ден весело и интересно, но усилията им ще се окажат напразни. Скуката ще ви съпътства през целия ден. Единственият начин да я избегнете е да се занимавате с нещо полезно, макар и не много увлекателно. Срещата с приятели ще ви натовари с черни мисли, които допълнително ще ви натоварят.

ВЕЗНИ

На вашия любим човек днес много ще му се иска да разговаряте по въпроси, които отлагате непрекъснато. Опитайте се да вникнете в тях и в неговите размишления. Дайте си сметка какво сте пропуснали в общуването си с колегите, само така ще съумеете да запазите колегиалните отношения на висота.

СКОРПИОН

В събота работата на Скорпионите ще спори, особено преди обяд. Деловата ви активност е завидна и ще пожънете успехи в сключването на нови договори. Не отлагайте важните задачи, ще бъдете доста натоварени в следващите дни и няма да успеете да ги решите в срок. Не давайте напразни обещания, които трудно ще спазите.

СТРЕЛЕЦ

В суматохата на деня няма да обърнете внимание на малките детайли и ще останете неудовлетворени от постигнатите резултати. Захванете ежедневната работа с повече хъс и си направете организационен план. Гонят ви крайни срокове или просрочена преписка, това може да провокира неприятности. Ще разберете някаква новина за ваш близък, която ще ви изкара от баланс.

КОЗИРОГ

Колкото и значителни да са, стресовете на днешния ден няма да ви засегнат. Съсредоточете се върху мотивите за постъпките си и балансирайте в отношенията с колегите си. Бъдете последователни и предпазливи, не позволявайте на други да вземат решенията вместо вас. Пазете в тайна стратегията в работата и тайната на успеха си. Не споделяйте и плановете си.

ВОДОЛЕЙ

В живота на любимия ви човек се е появил проблем, който той може да разреши само с ваша помощ. Покажете му, че изцяло може да разчита на вас. Запазете спокойствие и всички трудности и препятствия ще бъдат преодолени. Не бъдете подозрителни към близките си хора, склонни сте от всяка дреболия да правите трагедия. Покажете великодушието си и всичко ще отшуми от само себе си.

РИБИ

В събота ще бъдете много предприемчиви и ще използвате всички възможни пътища за постигане на новата цел. Остроумната ви натура и нетрадиционни решения ще са ключът на успеха в бизнеса ви. Някои от вас ще са натоварени с работа, която не ги касае пряко. Приемете направено предложение след щателна преценка. Бъдете предпазливи, покажете далновидност. Очаква ви ново начало в личен план.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук