Само идването на млада жена на автобусната спирка спасява преподавателя по английски език от жесток побой

Брутално нападение над млад учител от Бургас е станало преди минути в бургаския кв. „Кумлука“. Циганин е заплашил с нож 24-годишния учител Димчо Димитров на автобусна спирка. Флагман.бг публикува ексклузивния разказ на пострадалия учител по английски език. Младият мъж преподава на учениците в Средец, но на прибиране към дома си в бургаския ж. к. „Лазур“ става жертва на жестоко нападение.

Когато слиза от автобуса от Средец за Бургас на спирката на ул. „Чаталджа“, към него се спуска смуглият жител на кв. „Кумлука“, който бясно крещи: „Дай 20 лева, имам нож, ще те заколя“. Димчо е шокиран, казва му, че няма пари и циганинът озверява и започва да хвърля по него предмети.

Само идването на млада жена на спирката спасява учителя по английски език от жесток побой. Когато се появява, нападателят изчезва от мястото, но Димчо е изплашен до смърт. Двамата подават сигнал на тел. 112 и в момента Димчо Димитров дава показания в 5 РПУ в ж. к. „Лазур“. Той е сигурен, че нападателят му ше бъде заловен, тъй като целият екшън е заснет от камерата за видеонаблюдение на спирката.

Вижте ексклузивния разказ на учителя по английски език Димчо Димитров пред Флагман.бг на влизане в районното, за да подаде жалба срещу нападателя си:

https://www.vbox7.com/play:52b771283b

Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА, снимка и видео: Емел МАХМУД

flagman.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук