Зловеща мистерия: Откриха зазидани черепи в дом на военен лекар в София

0

Зазидани черепи в стена бяха открити при ремонт на апартамент на военен лекар в София. На убийствената и мистериозна находка се натъкнали майстори, които разбили ниша срещу банята преди няколко дни. 

Ужасеният син на армейския медик, който решил да стегне жилището, незабавно се обадил в полицията. Новината потвърдиха пред „Телеграф“ от СДВР.

Апартаментът се намира в стар блок на столичната улица „Княз Борис I“. Първият собственик бил зъболекар, който през далечната 1981 година го продал на лекаря от Военновъздушните сили Лазар Топалов.

Медикът дълги години го обитавал, но след това пуснал жилището под наем. Синът на Топалов – Николай решил да стегне стария апартамент и пуснал майстори вътре. Хората започнали да рушат една от страните срещу банята и останали потресени.

Пред тях се показал метален шкаф, в който имало човешки черепи и множество кости. Николай се втрещил и веднага се обадил в полицията.

За минути в жилището пристигнал екип разследващи от столичното 3 РПУ.

Криминалистите открили в металната кутия освен костите и три черепа. Единият имал издълбан номер отгоре над темето.

Мистерията се заплела още повече след като експерти установили, че по зъбите на едната глава били правени манипулации след смъртта на въпросния човек.

Как тези кости и черепи са се оказали зазидани в стената и защо са били скрити в шкаф остава загадка, която разследващите тепърва ще нищят.

Една от версиите е, че бившият собственик на апартамента е правил опити с тях и затова ги е скрил в дома си.

Предполага се, че са били с успешна цел.

Не е ясно все още на колко души са били скътани костите в металния шкаф и защо.

Злокобните находки са дадени на експертиза.

Разследването продължава.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.