Авторът на клипа с колата на НСО: Десислава Радева пътуваше с автомобила (ВИДЕО)

0
4013

Авторът на видеото с колата на Десислава Радева, което взриви социалните мрежи, заяви, че именно съпругата на президента е пътувала в автомобила на НСО, който се е движил в насрещното движение в центъра на София.

НСО започна проверка по случая, предаде bTV. На кадрите се вижда скандалът с полицай, който е опитал да санкционира автомобила.

„Първо видях, че колата влиза в насрещното с по-сериозна скорост, без никакви светлини и звук. Спря, г-жа Радева слезе, а след нея слезе нейната телоохранителка и ѝ свали роклите“ – коментира авторът на клипа Богдан Асенов.
По думите му, след това Радева е влязла в магазин.

Самата Радева написа във „Фейсбук“, че не е била в автомобила. „Днес в публичното пространство се завъртя клип, показващ пререкания между служители на НСО и МВР. Покрай него отново беше намесено моето име. За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил“ – посочва тя.

„Явно така са я посъветвали нейните съветници, пиарът. Аз със сигурност не лъжа, вярвам на очите си, не на г-жа Радева или на НСО.“ репликира Богдан Асенов.

„Когато се караха полицаят и служителката, тя не беше в автомобила, но тя беше в магазина. Видях как слиза от колата и влиза в магазина.“ – отбеляза той.

„Г-жа Радева идва супер често в този магазин. Това не е първо нарушение на колата на НСО.“ – допълни Асенов.

По думите му обаче за първи път е видял как пътен полицай прави забележка на шофьор от НСО.

„После дойде още една патрулка, с петима полицаи. Пристигнаха още двама цивилни с „Опел“ и се обясняваха“ – каза още той.

Според източници на bTV, шофьорът на автомобила на НСО ще бъде санкциониран заради нарушаване на Закона за движение по пътищата.

Нов скандал с кола на НСО, обслужваща Десислава Радева

Нов скандал с кола на НСО, обслужваща Десислава Радева

Публикувахте от Novini.bg в Четвъртък, 22 ноември 2018 г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук